Kuvaus

HINTA ON KOKONAISHINTA ja se sisältää myös postituksen.
EIPK = ei postikuluja.
KAIKKI TOIMITUKSET POSTITSE - ei noutomahdollisuutta.
MAKSUOHJEET tulevat automaattisessa vastausviestissä pienellä viiveellä.

Finna-tiedot:

Kirja kuvaa Yleisradion brändin kehitystä yhtiön perustamisesta 2010-luvulle saakka. Yle on merkittävä osa suomalaista yhteiskuntaa, ja sen brändikehitys on laajassa merkityksessä samalla osa suomalaisen yhteiskunnan brändihistoriaa. Ylen brändiä on kirjoittajan havaintojen mukaan rakennettu jo silloin, kun brändi käsitteenä oli vielä tuntematon.

Yleisradion 90-vuotinen taival satavuotiaan Suomen rinnalla on ollut monin tavoin mielenkiintoinen. Kirjoittaja oli itse Ylen palveluksessa - koulutustoiminnassa, markkinoinnissa ja viestinnässä - liki 40 vuotta. Hän johti useita yhtiötasoisia, strategisia projekteja brändikehityksestä ja ilmeuudistuksista digisiirtymään ja avaa kirjassa omakohtaisia kokemuksiaan kuuden toimitusjohtajan kausilta.

"Yle on mahtava kokemus. Sydämeni sykkii hyvin toimitetuille, luotettaville uutisille, koskettaville ohjelmille, upealle yleisösuhteelle, johdon rohkeille päätöksille, peräänantamattomuudelle ja tulevaisuudenuskolle." 

Tarina jäsentyy pääjohtajakausittain, sillä jokaisella johtajalla on ollut omat painotuksensa ja ratkaisunsa muuttuvan maailma tuomiin haasteisiin. Tarinan painopiste on viimeisissä vuosikymmenissä, tapahtumissa, joista kirjoittaja kertoo oman kokemuksensa kautta.

Hylly: 116

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

22 €
Sulkeutuu 6 vrk 6 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

22 € Sulkeutuu 6 vrk 6 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.