Kuvaus

YOOSTAR 2 ELOKUVAPELI

Tuo Hollywoodin taika hauskasti olohuoneeseen ja esiinny oikeissa elokuvissa.

 • Valitse roolisi ja osallistu kahdeksaankymmeneen legendaariseen Hollywood-kohtaukseen.
 • Esiinny elokuvissa yksi tai kaverin kanssa tai kilpaile tähden asemasta.
 • Jaa videosi kavereiden kanssa, niitä mainetta Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa ja muualla ja lataa satoja elokuvakohtauksia PlayStation Networkin kautta

Yoostar2 tuo Hollywoodin taian ja hauskuuden olohuoneeseesi. Playstation®Eyen avulla voit sijoittaa itsesi kuuluisiin elokuva- ja tv-sarjakohtauksiin suosikkinäyttelijöittesi rinnalle tai sijalle. Seuraa käsikirjoitusta tai improvisoi omat vuorosanasi. Lopuksi Yoostar arvostelee suorituksesi ja voit ladata kohtauksesi Yoostar2:n portaaleihin Yoostar.com:ssa ja vaikka Facebook-sivuillesi. Yoostar2 on fantastinen partypeli, josta on iloa sekä vannoutuneille että satunnaisille pelaajille.

 

 • Yoostar2:ssa on valmiina 50 elokuvakohtausta, 10 lavastetta ja 20 taustavideota. Verkkokaupasta voit ostaa ja ladata sadoittain kohtauksia. Yoostar2-kirjastoon sisältyy kohtauksia uusimmista hittielokuvista kuten Kauhea kankkunen (The Hangover), Tropic Thunder, Painajainen perheessä (Meet The Fockers), 300 ja Kick Ass, moderneista klassikoista kuten Kummisetä (The Godfather) ja Rocky, kaikkien aikojen klassikoista kuten Casablanca ja Ihmemaa Oz (The Wizard of Oz) sekä suosituista tv-sarjoista kuten Star Trek, Mad Men ja CSI.
 • Yli 1200 näyttelijää on jo mukana Yoostarissa, muun muassa supertähdet Ben Stiller, Eddie Murphy, Gerard Butler, Cameron Diaz ja Arnold Schwarzenegger.
 • Pelaajien suoritus arvostellaan tarkkuuden ja kokonaissuorituksen perusteella, mutta peli sallii myös luovan improvisoinnin.
 • Yoostar2:ssa on useita pelitiloja kuten: Challenge Mode - edistyspohjainen pelitila, joka antaa sinulle sarjan haastekohtauksia. Suoriudu hyvin ja avaa uusia alueita matkalla Hollywood-tähdeksi. Quick Play Mode - pelaa kohtaukset nopeasti joko yksin tai ryhmässä. Pelissä on sekä yhden että kahden pelaajan kohtauksia ja voit niputtaa yhteen jopa 5 kohtausta jännittäväksi joukkuepeliksi.
 • Jaa esityksesi ystäviesi ja Yoostar2-yhteisön kanssa Yoostar2:n portaalissa Yoostar.com ja Facebook-sivuillasi tai Twitterissä.
 • Ansaitse palkintoja ja hanki kuuluisuutta osallistumalla yhteisöön esim. jakamalla videoita sekä arvostelemalla ja palkitsemalla muiden pelaajien suorituksia
 • Yoostar-portaalissa voit osallistua kilpailuihin, tarkastaa tilanteesi tulostauluilta, katsella opetusvideoita suorituksesi parantamiseksi ja paljon muuta.
 • PlayStation®Eyeä hyödyntämällä Yoostar2 luo Hollywoodin Greenscreen-tyyliset tehosteet ilman lisätarvikkeita.
 • Blitz Games Studiosin kehittämässä Yoostar2:ssa on innovatiivinen käyttöliittymä, jota käytetään PlayStation®Move-ohjaimella

Peli on englannin kielinen, Quickstart SUOMI, RUOTSI


Peli on käyttämätön, kelmussa.Maksu tilille / posti tuo. Tai nouto.
Huutaja maksaa postituksen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 60 vrk 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 60 vrk 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.