Tuote on myyty käyttäjälle Stevie-66 hintaan 5 €

Kuvaus

WSOY, 1953. 3. painos. Kovakantinen. 345 sivua.

Kannen suojapaperissa vähän kulumaa ja pari korjattua reunarepeämän alkua. Kirja on siisti ja hyväkuntoinen.

Luonnonraikkailla, sydämellisillä teoksillaan koko kansamme valloittanut Yrjö Kokko on tässä kolmannessa Lapin-kirjassaan luonut suomalaisen vastineen Setonin maailmankuululle ’Kahdelle partiopojalle’.
---
Koko Lapin luonto elää tässä tervehenkisessä, lämpimässä ja viisaassa teoksessa. Sen viehätystä lisäävät valokuvat ja 81 kirjailijan omaa piirrosta.

---
”Sudenhampainen kaulanauha” on täynnä luonnoniloa ja Lapin raikasta lumoa – mutta samalla se on oikea suomalainen ”intiaani-romaani”, joka tempaa meidät kaikki poikavuosien jännittävään maailmaan.
Se kertoo isän ja pojan puolitoistavuotisen Robinson-seikkailun, jossa on mukana koko salaperäinen pohjoinen erämaa: karhut ja sudet, Oula-lappalainen ja Oulan kotakylä, Lapin.rosvo ja Lapin-poliisi – ja lopuksi nauravasilmäinen etelännainen, joka kuin ihmeenä ilmestyy tunturista isän ja pojan elämään.
Seikkailutarinaansa Yrjö Kokko on punonut verrattoman määrän erätietoutta ”tiipiin”, intiaaniteltan, rakentamisesta alanpaahtamiseen. Ja hän on itse kuvittanut kaiken kynällä ja kameralla.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 19:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.