Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Paul Reiser: PARISUHTEELLISUUS. 2002 Like, Loisto-pokkari. 323-sivuinen nidottu kirja, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä. 

Parisuhteellisuus (1999; Couplehood 1994) on lämpimän humoristinen ja purevan tarkka kirja nuorten kaupunkilaisten ihmissuhteista ja kodin perustamisesta. Miesten ja naisten eroavaisuuksia, suhteita ja suhteettomuuksia käsittelevästä kirjasta löytää helposti ja kirpeän herkullisesti itsensä ja puolisonsa. Kun on löytänyt sen oikean, äkkiä kaikki salaa haaveiltu toteutuu. Yhteiset viikonloput; saa tekosyyn olla tekemättä mitään hyödyllistä. Yhteinen sanomalehden luku; jostain kumman syystä, mitä tahansa hän lukeekin, se näyttää kiinnostavammalta kuin sivu, jota itse on lukemassa. Yhdessä suihkuun; romanttista? Toisen kohtalona on aina jäädä katveeseen hytisemään. Yhteiset illalliset; rakkaimman kanssa ruokakin voi muuttua politiikaksi. Yhteinen sänky; parasta unohtaa henkilökohtainen vapaan tyylin uni. Kummasta päästä sinä puristat hammastahnatuubia?

Paul Reiser (s. 1957 New York) on yhdysvaltalainen näyttelijä, käsikirjoittaja ja stand-up-koomikko. New York Cityssä syntynyt ja kasvanut Reiser opiskeli pianonsoittoa ja säveltämistä Stage University of Newyork at Binghampto -collegessa. Reiser on ollut neljä kertaa Golden Globe - ja kuusi kertaa Emmy-ehdokkaana. Parhaiten hänet tunnetaan komediasarjan Hulluna sinuun miespääosasta. Reiser on esiintynyt myös mm. elokuvissa Rakas poikani, Blondi joka sanoi tahdon, Aliens – paluu ja Ei omena kauas putoa. Hänen teostaan Couplehood (1994; Parisuhteellisuus 1999) on myyty Yhdysvalloissa yli kaksi miljoonaa kappaletta.

 

2. COSMOPOLITAN – PIENI RAKKAUSKIRJA. 2005 Sanoma Magazines. 112-sivuinen nidottu kirjanen (17 x 10,5 cm), lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Cosmopolitan – Pieni Rakkauskirja (2005, alkuteos The Cosmopolitan Little Book of Love Answers) on Englannissa koottu opaskirjanen rakkauteen ja seurusteluun liittyvistä asioista, siitä, miten mies valloitetaan ja miten hänet pidetään. Kirja jakaantuu kolmeen lukuun, joiden otsikot ja alaotsikot ovat: 1. LUKU: Näin tapaat hänet - Kohti unelmien miestä - Voimaa positiivisesta ajattelusta - Irti huonoista ihmissuhdemalleista - TESTI: Kuinka intohimoinen olet? - Jouhevan jutustelun aakkoset - Älä sano tätä ensitreffeillä – 2. LUKU: Näin viettelet hänet – Ensikohtaaminen - Houkuttele mies perääsi - Hurmaustaito hukassa? - Sähäkät flirttivinkit - Älä taistele miehen huomiosta - TESTI: Onko mies rakkautesi arvoinen? - Täydellinen treffietiketti - Tahdon rakastella sinua – 3. LUKU: Näin pidät hänet omanasi - Miehestä mittaa - Kyytiä myyteille - TESTI: Voitko luottaa mieheen? - Elämän romanttisin hetki - Saatko miehen tuntemaan itsensä rakastetuksi?

 

3. Alan Loy McGinnis: YSTÄVYYDEN AVAIMET. Käännös: Anna-Liisa Kuusela. Kansi: Osmo Omenamäki. 1982 Kirjapaja (toinen painos). 188-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, jonkun lehden kulma ollut taittuneena, ei merkintöjä.

Ystävyyden avaimet (1980; The Friendship Factor (1979) on hieno, oivaltava kirja ihmisten välisistä suhteista. Meillä jokaisella ovat avaimet omassa taskussamme – kun opimme niitä käyttämään, löydämme rikkaamman elämän. Joillakin ihmisillä on poikkeuksellinen taito luoda syviä, kestäviä ihmissuhteita. Heissä on jokin persoonallisuuden osatekijä, ”ystävyysfaktori”, paljastaa Alan Loy McGinnis kirjassaan. Mutta tuo tärkeä taito voidaan myös oppia. Teos sisältää luvut Viisi keinoa ihmissuhteiden syventämiseksi, Viisi ohjetta ystävyyden lujittamiseksi, Kaksi tapaa suhtautua myönteisesti kielteisiin tunteisiin ja Kun ihmissuhteet rakoilevat.

Alan Loy McGinnis (1933 Friendswood, Texas – 2005 Glendale, Kalifornia) oli yhdysvaltalainen kirjailija ja psykoterapeutti, joka perusti Glendalessa Kaliforniassa Valley Counseling Centerin ja toimi sen johtajana. Hän toimi henkilökohtaisena ja perheiden terapeuttina sekä yritysten konsulttina ja puhui radiossa ja televisiossa. Monissa teoksissaan Alan Loy McGinnis kirjoittaa selkeästi ja havainnollisesti esittäen monia esimerkki-tapauksia. Hänen teoksiaan on käännetty yli 14 kielelle ja myyty eri puolilla maailmaa yli kolme miljoonaa kappaletta, joista yli miljoona kappaletta teosta The Friendship Factor (1979; suom. Ystävyyden avaimet 1980).

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 104 vrk 10 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 104 vrk 10 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.