Kuvaus

30 vuotta 1948-78
Julkaisija opetusministeriö: ulkoasiainministeri.
Helsinki 1978.v
Ei ole paluuta enää tähän, pistää miettimään kun lukee tämän lävitse, että mikä tilanne on nyt.
Vaikka Suomi joutui olemaan rähmällään suomettumisen vuosikymmenet, niin jotain hyvääkin voi löytää niistä ajoista..olkoonpa jotkut toista mieltä.
Tosin ei naapurimme ylinjohto ollut niin sekaisin mitä venäjän tänäpäivänä. Tavallaan tuon ajan neuvostoliitto oli ihan eri asia mikä venäjä nyt on.
Tuntuu että suomettumisen ja kylmänsodan aikakausi oli kuitenkin parenpi takuu rauhasta mitä nykyiset toimenpiteet. Toki maailma muuttunut ja nykyään valmistaudutaan sotaan jokapuolella kuin että pyrittäisiin löytämään keskusteluyhteys.
Puolueettomuudella oli oma paikkansa suomenhistoriassa. Jos mietitään sitä aikaa niin oliko se sittenkään niin huonoa aikaa.? Helppo huudella nykyään ja tuomita sen ajan politiikkaa mutta sillä turvattiin rauhan vuosikymmenet ja hyvät välit suomen ja Neuvostoliiton välillä.. toki tässä ajassa mitä elämme ei päde enää tämän kaltaiset sopimukset eikä etupiirit..pitkään Suomi oli puolueeton mutta ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin liittyä natoon. Tuskin koskaan enää paluuta siihen mitä oli ennen kuin venäjä hyökkäsi Ukrainaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 92 vrk 18 h 36 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,50 € Sulkeutuu 92 vrk 18 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.