Kuvaus

Omaelämäkerrallinen Vattupuskassa ^_^
2006, Warner music.
Jää soimaan, päähän ja soittimelle.

STOP on Zen Cafén seitsemäs ja viimeiseksi jäänyt studioalbumi, joka julkaistiin 13. syyskuuta 2006. Se nousi Suomen virallisen listan kärkeen kahden viikon ajaksi. Albumi myi julkaisuvuotenaan kultaa.

Helsingin Sanomien verkkoliite seurasi levyn valmistumista noin puolen vuoden säveltämis- ja sanoitusvaiheesta CD-levyjen valmistukseen.

Kappaleet

Rysty – 4.03 Stop – 3.56 Sydänkohtauksia – 3.39 Rakastele mua – 3.29 Ensisuudelma – 4.04 Vattupuskassa – 4.31 Tervetuloa – 2.33 Metallinen sheriffintähti – 3.45 Uuvuttaa – 3.59 Älä mee – 3.52 Ja mulle nauraa variksetkin – 4.19 Lohdutan sua – 5.08

 

Zen Café oli Turussa vuonna 1992 perustettu suomalainen rockyhtye. Nimi pohjautuu Robert M. Pirsigin romaaniin Zen ja moottoripyörän kunnossapito. Nimen keksi yhtyeen basisti Kari Nylander. Yhtyeen alkuperäisjäsenistä oli mukana myös Samuli Putro (laulu, kitara). Mikko Oesch (kitara, laulu) ja Tuomo Mäkipaavola (rummut) jättivät yhtyeen ennen ensimmäistä levyä. Yhtyeen kaikkien alkuperäisjäsenten kotikaupunki on Raahe. Rumpuja soitti myöhemminmilloin? Pete Parkkonen. Yhtyeen kappaleet sanoitti Samuli Putro, mutta koko yhtye osallistui sävellysten tekoon.

Alkutaipaleella radioasemat pitivät singleistä ja pieni yleisö yhtyeestä, mutta levyt eivät käyneet kaupaksi. Menestys alkoi vasta albumista Ua ua vuonna 1999. Sittemmin yhtye onkin ollut yksi Suomen suosituimpia. Tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Todella kaunis”, ”Harri”, ”Aamuisin”, ”Mies jonka ympäriltä tuolit viedään”, ”Tavallaan jokainen on surullinen” ja ”Piha ilman sadettajaa”.

Yhtyeen seitsemäs ja viimeisin albumi STOP julkaistiin 13. syyskuuta 2006 laajamittaisen mainoskampanjan siivittämänä, johon kuului muun muassa yhtyeen liittyminen IRC-Galleriaan. Ensimmäinen single tuolta levyltä oli nimeltään Rakastele mua.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 26 vrk 17 h 32 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 26 vrk 17 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.