Kuvaus

Tuotteen ZOLUX RODY3 TRIO -häkki keltainen väri kuvaus


ZOLUX RODY3 TRIO -häkki keltainen väri

Uudistunut ZOLUX RODY3 TRIO -häkki tarjoaa täydellisen kotiympäristön pienille jyrsijöille. Häkin keltainen väri tuo iloa ja pirteyttä lemmikkisi päiviin. Tämä häkki tarjoaa monia ainutlaatuisia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan.

Ominaisuudet:

  • Tilava rakenne: Häkin suuri tilavuus tarjoaa runsaasti liikkumatilaa lemmikillesi.
  • Monikerroksinen suunnittelu: Häkissä on useita tasoja ja tasoja, jotka tarjoavat lemmikillesi erilaisia aktiviteetteja ja lepopaikkoja.
  • Turvallinen ja kestävä: Häkki on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja siinä on turvallinen lukitusmekanismi, joka estää lemmikkiäsi pakenemasta.
  • Helppo puhdistaa: Häkin irrotettavat alustat ja tarvikkeet tekevät siitä helpon puhdistaa ja ylläpitää hygieenisyyttä.
  • Koristeelliset lisävarusteet: Häkki sisältää erilaisia koristeellisia lisävarusteita, jotka tekevät häkistä houkuttelevan näköisen ja tarjoavat lemmikillesi virikkeitä.

ZOLUX RODY3 TRIO -häkki on täydellinen valinta pienille jyrsijöille, kuten marsuille, hamstereille ja gerbiileille. Tarjoa lemmikillesi turvallinen, viihtyisä ja toiminnallinen ympäristö tällä upealla häkillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 44 vrk 12 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

69 € Sulkeutuu 44 vrk 12 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.