Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä yhteishintaan kuvassa olevat nuorten kirjat Zone 5, Sally Altschuler: Kirjoitus kuun valossa, Sanoma Magazines 2004. Kirja on Zone 5 kirjasarjan 1. osa ja Zone 5, Sally Altschuler: Palavat silmät, Sanoma Magazines 2006. Kirja on kirjasarjan 5. osa.

KIRJOITUS KUUN VALOSSA

Zone 5 on kolmen saaren muodostama kaupunginosa, joka sijaitsee lahdessa kaukana Tekoman suurkaupungin alapuolella.

Maya, Kimi, Jacob ja ziggy perheineen asuvat Nokan saarella. Ystävykset viettävät aikaansa vanhassa majakassa ja miettivät, miksei saarella koskaan tapahdu mitään. He ovat väärässä, sillä pienelläkin saarella voi joutua toinen toistaan jännittävämpiin seikkailuihin, kun vain pysyttelee valppaana.

Hän laski hitaasti kolmeen. Kolmosella Ziggy ja Kimi työnsivät kiviä, ja ne liukuivat sisään muuriin ja katosivat.
Kimi, Ziggy ja Jacob ottivat muutaman askeleen taaksepäin kohti Mayaa, joka seisoi yhä ovella.

Ikuisuudelta tuntuvan äänettömän hetken aikana ei tapahtunut mitään. Sitten he kuulivat jotain, joka kuulosti kaukaiselta ukkosen jylinältä. Jylisevä ääni voimistui. He seisoivat paikoillaan kuin maahan juurtuneina. Sitten takaseinä alkoi vajota lattiaan.

Ystävykset eivät uskoneet silmiään. Henkeään pidätellen Kimi ja Ziggy kohdistivat lamppunsa sinne, missä seinä oli ollut. Valokeilassa heidän edessään liiteli kotka avatuin siivin. Se oli hakattu kallioon.

UUSI ja lukematon 139 sivuinen kirja.

PALAVAT SILMÄT

Kotkan silmät oli jyhkeä, neliskulmainen graniittipatsas, jonka jokaisella sivulla oli hirmuiset, tuijottavat kasvot. Asiantuntijat olivat ottaneet patsaasta näytteitä ja arvioineet, että patsas oli paljon vanhempi kuin hautausmaa. Se saattoi olla peräisin jopa Julman Kotkan ajalta tai vieläkin vanhemmalta ajalta.

Hautausmaalla ensimmäiset puut ja pensaat olivat jo puhjenneet lehteen. Syreenien nuput olivat aukeamaisillaan, villikirsikat ja orapihlajat kukkivat, ja pääsiäisliljat olivat jo pikkuhiljaa kuihtumassa. Mutta Kotkan silmien ympärillä oleva alue ei näyttänyt kovinkaan keväiseltä. Näytti todellakin siltä, kuin joku olisi kiertänyt kivipatsaan liekinheitin kädessään. Mitä oli tapahtunut?

UUSI ja lukematon, 112 sivuinen pehmeäkantinen kirja.

Lähetyskulut huutajalle tai nouto.

Katso myös muut kohteeni, joissa on myynnissä muitakin nuorten  ym. kirjoja, lehtiä, vaatteita, astioita, postikortteja ym.

Lähetyskulujen säästämiseksi yhdistelen eri kohteita mahdollisuuksien mukaan samaan pakettiin. Lähetän myös Matkahuollon Huutopakettina aina voimassa olevaan hintaan! 

Nuortenkirja nuorten seikkailukirja jännityskirja seikkailu jännitys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.4.2024 9:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.