Kuvaus

Tuotteen ZTE MC801A matkapuhelinverkkolaite Matkapuhelinverkon reititin kuvaus


ZTE MC801A mobiiliverkon laite Mobiiliverkon reititin

  • Tehokas ja luotettava: ZTE MC801A on suunniteltu tarjoamaan nopea ja luotettava yhteys mobiiliverkkoon. Se tarjoaa vakaan ja tehokkaan internetyhteyden kotiisi tai toimistollesi.
  • Nopea 4G-yhteys: Tämä mobiiliverkon reititin tukee 4G-verkkoa, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja sujuvan verkkokokemuksen. Voit nauttia nopeasta latausnopeudesta, suoratoistaa HD-videoita ja pelata verkossa ilman viivettä.
  • Laajennettu peittoalue: ZTE MC801A:lla on vahva signaalin peittoalue, mikä tarkoittaa, että voit käyttää internetyhteyttäsi kaikkialla kodissasi tai toimistossasi. Ei enää huonoja signaaleja tai katkoksia.
  • Helppo asennus ja käyttö: Tämä mobiiliverkon reititin on helppo asentaa ja käyttää. Se tarjoaa selkeän käyttöliittymän, joka mahdollistaa nopean ja vaivattoman asennuksen sekä hallinnan.
  • Turvallinen ja luotettava: ZTE MC801A tarjoaa suojatun yhteyden ja luo turvallisen internetympäristön. Voit luottaa siihen, että tärkeät tiedot ja henkilökohtaiset tiedot pysyvät suojattuina ja yksityisinä.

Valitse ZTE MC801A mobiiliverkon laite ja nauti nopeasta, luotettavasta ja turvallisesta internetyhteydestä kotona tai toimistossa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 23 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.