Kuvaus

Tuotteen ZTE MF286R 300 Mbps a/b/g/n/ac LAN Valkoinen kuvaus


ZTE MF286R 300Mbps a/b/g/n/ac LAN Valkoinen

Uusi ZTE MF286R tarjoaa nopean ja luotettavan langattoman internetyhteyden kaikkiin laitteisiisi. Tämä laite tukee 300 Mbps nopeutta ja tarjoaa langatonta verkkokapasiteettia a/b/g/n/ac standardeilla. Voit nauttia nopeasta ja vakaasta internetistä kaikilla laitteillasi samanaikaisesti.

ZTE MF286R:llä on neljä Ethernet-porttia, joten voit helposti liittää tietokoneesi, tulostimesi tai muut Ethernet-yhteensopivat laitteet. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan kotiin tai pienyritykseen.

Tämä langaton reititin tarjoaa myös käteviä ominaisuuksia, kuten Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon, joka tekee langattoman verkon asentamisesta ja suojauksesta nopeaa ja helppoa. Voit myös käyttää ZTE MF286R:ää USB-liitännän kautta ja jakaa tiedostoja ja tulostimia langattomasti.

ZTE MF286R:n tyylikäs valkoinen muotoilu sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Sen kompakti koko ja moderni ulkonäkö tekevät siitä hienon lisän mihin tahansa kotiin tai toimistoon.

Hanki ZTE MF286R ja nauti nopeasta ja luotettavasta internetistä kaikkialla kotona tai toimistossa. Tilaa nyt ja koe uusi taso langattomien verkkolaitteiden suorituskyvyssä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 21 vrk 3 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.