MobilePay

MobilePayn kautta on helppoa lähettää ja vastaanottaa rahaa, palvelun käyttö on ilmaista ja sitä voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat.

Lataa MobilePay

MobilePayn käyttö

MobilePayn käyttöön tarvitset älypuhelimen, suomalaisen matkapuhelinnumeron, suomalaisen pankkitilin ja suomalaisen maksukortin.

Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja rekisteröidy käyttäjäksi MobilePayn sovelluksessa. Sovelluksessa on 100 euron vuorokausikohtainen käyttöraja. Voit nostaa vuorokausikohtaisen rajan 500 euroon tunnistautumalla palveluun pankkitunnuksillasi.

MobilePayn valinta maksutavaksi

• Tarkista, että olet rekisteröitynyt onnistuneesti MobilePayn käyttäjäksi.
  • Valitse MobilePay maksutavaksi myytävälle tuotteelle ilmoituksenjätön yhteydessä.
  • Jos ilmoittamasi tuotteen hinta toimituskuluineen ylittää 500 €, maksu MobilePayn kautta ei ole mahdollista.

Maksun suorittaminen

• Sovi myyjän kanssa tuotteen toimituksesta ja mahdollisista toimituskuluista.
  • Siirry MobilePayn-sovellukseen, syötä sovittu hinta ja myyjän puhelinnumero. Vahvista tämän jälkeen siirrettävä summa.
  • Siirtämäsi summa veloitetaan kortiltasi vasta, kun myyjä on rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi. Jos myyjä ei ole rekisteröitynyt 30 päivän kuluessa, rahalähetyksesi poistetaan.

Maksun vastaanotto

• Maksun vastaanotto edellyttää rekisteröitymistä MobilePayn käyttäjäksi.
  • Tuotteen ostajalle näytetään Huuto.nettiin antamasi puhelinnumero. Muistathan pitää puhelinnumeron ajan tasalla, jotta maksu siirtyy oikein.
  • Ennen kello 16.30 suoritetut maksut ovat lähettäjän ja vastaanottajan pankista riippumatta perillä saman päivän aikana.

Katso vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin MobilePaysta.

MobilePayn asiakaspalvelu palvelee arkisin:

Puhelin: 0200 2589 (maksuton)

Huuto.net ja Sanoma Media Finland Oy eivät ole vastuussa Huuto.netin käyttäjien välillä tapahtuvasta rahansiirrosta MobilePayn kautta.