Sopimusehdot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Huomioi että samat osto- ja toimitusehdot ovat voimassa kaikkien tuotteiden osalta.

1.Tilaukset

1.1 Tilaukset
Huuto.net sääntöjen mukaisesti kaikki kaupat ovat sitovia. Odotamme maksusuoritusta viimeistään viikon (7 päivää) kuluessa kohteen sulkeutumisesta. Tämän jälkeen laitamme muistutuksen maksusta.

2.Rahti

2.1. Toimituskulut
Toimituskulut on ilmoitettu kohteen tiedoissa. Yhdistelemme mahdollisuuksien mukaan kohteiden postikuluja.

2.2. Nouto
Toimimme ainoastaan verkkokauppana. Tästä syystä myöskään nouto ei ole mahdollinen, vaan toimitamme tavaran ainoastaan kuljetusliikkeiden avustuksella.

3. Maksu

3.1. Maksutavat

3.1.1. Ennakkomaksu
Toistaiseksi hyväksymme ainoastaan tilisiirron ennakkoon maksutapana. Saat tilinumeromme huuto.netin automaattisessa vakioviestissä tai näet sen kohteen ilmoituksesta, jonka olet jo ostanut. Tarkistathan toki ennen tilisiirtoa summan oikeudellisuuden. Voimme veloittaa ylimääräistä mikäli summat eivät täsmää kauppasummaan ja ilmoitettuihin postikuluihin.

3.2. Maksumuistutus ja muistutusmaksu
Mikäli emme saa suoritusta maksuehtojen mukaisesti lähetämme aina muistutuslaskun (5 euroa) ja perimme ajalta korkolain mukaista viivästyskorkoa. Mikäli tästä huolimatta emme saa suoritusta siirrämme saatavan perintätoimistolle ja myöhemmin ulosottoon.

3.3. ALV
Hintamme sisältävät marginaaliveron.

4. Toimitus

4.1. Yhteistoimitus
Mikäli meillä on useita kohteita huutokaupalla, eivätkä ne pääty samanaikaisesti voit ensimmäisen ostoksen jälkeen ilmoittaa kiinnostuksesi toiseenkin kohteeseen, jotta voisimme yhdistellä toimituskuluja. Saatamme tällöin pyytää ennakkomaksua jo ensimmäisestä kohteesta.

4.2. Toimitustavat
Tuotteiden toimituksesta vastaa Posti ja Matkahuolto.

4.3. Toimitusajat
Lähetämme kohteet yleensä 1 arkipäivän kuluessa maksusuorituksesta. Postin meille ilmoittamien toimitusaikojen mukaisesti kirjepostimme perille tuleminen kestäisi 2-7 arkipäivää.

Huu Shop ei vastaa mahdollisista Postin tai toimittajien aiheuttamista viivästyksistä.

5. Palautusoikeus

Koska myymme käytettyä tavaraa, myydään se siinä kunnossa kuin se myyntihetkellä on. Pyrimme antamaan riittävän tarkan kuvauksen kohteen myynti-ilmoituksessa, mutta ostajalla on aina mahdollisuus tulla tutustumaan kohteeseen ennen tarjouksen jättämistä tai pyytää saada lisätietoja. Vaikka kohteen kuvauksessa olisi merkintä uusi ja muoveissa, olemme sen silti hankkineet ”käytettynä” ja sovellamme siihen samoja ehtoja. Kuitenkin joissain tapauksissa otamme palautuksen vastaan. Palautuksesta aiheutuvat postikulut ovat ostajan vastuulla.

Mikäli itse tilaamme suoraan tavaran maahantuojalta sisältää tuote normaalit vaihto- ja palautusoikeudet. Ilmoitamme siitä kohteen kuvauksessa erikseen.

6. Henkilötiedot

Henkilötietolain 8 §:n mukaisesti henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen. Henkilötietolain 4 luvun mukaisesti henkilötietoja voidaan lisäksi käyttää markkinoinnin kohdistamista varten sekä mahdollisesti Happy Huu Oy:n (Huu Shop) palveluja ja tuotteita koskevan informaation lähettämiseen.