Sopimusehdot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

1. YRITYS

Chuck Bronson Ventures (Y: 2781230-8) on yleisagentuuriyritys, joka myy osan myyntikohteistaan huuto.netissä normaalien verkkohuutokauppakäytäntöjen ja sähköistä kuluttajakauppaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

Pyrimme aina mahdollisimman reiluun toimintaan kaupan kaikkia osapuolia kohtaan ja toivomme myös kaupan vastapuolelta maalaisjärjen ja yleisten kohtuullisuusperiaatteiden ymmärrystä ja käyttöä.


2. TUOTTEET JA ALV-VEROTUS

Myymme sekä käytettyjä että uusia tuotteita.

Uudet tuotteet myydään normaalin ALV-kannan (24%) mukaisesti. Käytetyn irtaimen omaisuuden kauppaan sovelletaan pääasiassa marginaaliveromenettelyä.

Marginaaliverotuksesta on aina maininta myyntikohteen kuvauksessa. Marginaaliverotuksellisiin kohteisiin ei hintaan lisätä alv-veroa ja hinta ei sisällä vähennettävää arvonlisäveroa.

Tuotteet myydään aina sellaisina kuin ne ovat ja mahdolliset puutteet ja viat on aina pyritty osoittamaan mahdollisimman totuudenmukaisesti. Jos tuotteessa kuitenkin ilmenee oleellisia vikoja tai puutteita, joista ei ole mainittu ja/tai jotka eivät ole näkyneet kuvissa, ostajalla on aina mahdollisuus palauttaa tuote. Tällöin korvaamme myös palautuskustannukset edullisimman palautustavan mukaan. Ostajan on huolehdittava palautuksen riittävästä paketoinnista, jotta palautus saapuu perille ehjänä.


3. MAKSU- JA TOIMITUSTAVAT

Maksu on mahdollista joko tilisiirtona ennen postitusta tai käteisenä noudettaessa. Paypal-maksukin käy (info@chuckbronson.fi) mutta silloin hintaan on lisättävä 3% maksutapalisää Paypal-provisiota varten.

Maksusta saa aina alv-eritellyn virallisen kuitin.

Toimitustapoina Huuto.net -kaupoissamme ovat nouto tuotteen varastointipaikkakunnalta (ilmoitettu kohteen yhteydessä) sekä postitus joko postipakettina, kirjeenä tai vastaavana postilähetyksenä myyjän harkinnan mukaan.

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin enintään 1 työpäivä maksun saapumisesta tilillemme. Yleensä paketti lähtee samana päivänä kuin minkä aamuna suoritus on tilillämme Nordeassa.

Kohteessa ilmoitettu postikulu on kiinteä, eikä sitä tarkasteta kaupan yhteydessä tai sen jälkeen kumpaankaan suuntaan. Jos esim. 0,20 € ylimääräinen postikulu aiheuttaa sanoinkuvaamatonta henkistä tuskaa, suosittelemme välttämään kohteidemme ostamista. Vastaavasti emme koskaan pyydä ostajalta lisää postikuluja, vaikka olisimme arvioineet ne kympin liian alhaisiksi.

Jos haluat noutaa kohteen, sovi siitä AINA erikseen sähköpostilla: info@chuckbronson.fi tai puhelimitse/tekstiviestillä: 044 3333 911.

Kuljetusaika on keskimäärin 2-4 työpäivää ja riippuu meistä riippumattomasta postin toimitusnopeudesta.

Palautusoikeus kuluttajalla on voimassa kuluttajansuojalain mukaisesti. Yritysasiakkailla ei ole automaattista palautusoikeutta, paitsi jos tavarassa on ollut oleellinen virhe tai poikkeama kuvaukseen nähden.


4. TAKUU JA VIRHEVASTUU

Takuu ja virhevastuu määräytyvät kuluttansuojajalain mukaisesti. Emme vastaa ostajan tuotteelle itse aiheuttamista virheistä tai vioista, emmekä huoli takuupalautukseen eri tuoteyksilöä kuin mikä on alunperin meiltä ostettu. Takuupalautuksia varten lähetä AINA ensin sähköpostia osoitteeseen info@chuckbronson.fi, niin saat tarkemmat takuupalautusohjeet.