Kuvaus

Kieli: suomiruotsitanskanorja
Pelaajamäärä: 3-5
Peliaika: 45-60min
Ikäsuositus: 10+
Julkaisija: Lautapelit.fi
Suunnittelija: Reiner Knizia
Palkintoja: Vuoden Peli 2008 (Suomi) Deutscher Spiele Preis (Saksa)
Pelimekaniikat: Huutokauppa

Modern Art on huutokauppapelien klassikko ja yksi Reiner Knizian pidetyimpiä pelejä. Pelaajat ostavat ja myyvät taidetta, tavoitteenaan kerätä mahdollisimman paljon rahaa. Rahaa voi hankkia joko ostamalla menestyneimpien taiteilijoiden töitä tai keskittymällä myymään oman kokoelman tauluja mahdollisimman kalliilla hinnalla.

Säännöiltään Modern Art on suhteellisen yksinkertainen peli ja huutokauppaaminen on tuttua kaikille. Kaupankäynti on helposti lähestyttävä aihepiiri muutenkin, joten Modern Artiin on helppo tutustua ja ihastua. Kaupankäynnin kiemuroissa on sen verran sopivasti haastetta, että tähän peliin ei myöskään hetkessä kyllästy.

Modern Art on toki ollut saatavilla aikaisemminkin, mutta koskaan aikaisemmin peli ei ole näyttänyt näin hyvältä! Pelin art deco -tyylinen ulkoasu henkii taidemaailman tunnelmaa jo kannesta pitäen, eikä laatikon sisältö kalpene vertailussa: taulut, joita pelaajat kaupittelevat, ovat tämän päivän suomalaista modernismia. Kortteja kuvittavat Jari Järnströmin , Hannu A. Leimun , Bruno Maximuksen , Aimo Talevan ja Sari Tennin maalaukset, joten pääsette nauttimaan todellisesta taide-elämyksestä pelaamisen ohella.

Klassikkopeli on siis saanut arvoisensa ulkoasun. Tätä laitosta ei Pohjoismaiden ulkopuolelta saa, joten sikälikin suomalaiset pelaajat ovat onnellisessa asemassa päästessään käsiksi tähän kauniiseen peliin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 97 vrk 22 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,90 € Sulkeutuu 97 vrk 22 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.