Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. VEIJAREITA VAI VARTIJOITA (National Security, USA 2003). Kesto 1 t 28 min. K16. Toimintakomedia. Ohjaus: Dennis Dugan. Pääosissa: Timothy Busfield, Bill Duke, Colm Feore, Martin Lawrence, Eric Roberts, Steve Zahn. Kesto 1 t 28 min. K16. Tekstitys. DVD-levy on eksynyt kotelostaan ja on CD-kotelossa ilman papereita.

Veijareita vai vartijoita (National Security 2003) vie hurjalle matkalle Los Angelesiin. Virkamerkkiä käyttäviltä ei kukaan ole turvassa! Earl (Martin Lawrence) potkitaan ulos poliisikoulusta ja Hank (Steve Zahn) joutuu jättämään poliisin työnsä, kun väärinkäsityksen vuoksi luullaan, että hän on hakannut Earlin. Miehet eivät voi sietää toisiaan, mutta päätyvät yhteistyöhön National Securityn vartijoina. Pian kaksikolla on rikosvyyhti selvitettävänään: he pääsevät hyvin suunnitellun salakuljetusoperaation jäljille ja huomaavat, että heillä on käsissään erittän kuumaa kamaa. He pakenevat paitsi roistoja, myös Los Angelesin poliisia. Mutta heillä on kuitenkin mahdollisuus hoitaa homma kotiin ja osoittaa olevansa sankareita – jos nyt eivät ensin pääse hengestään....

 

2. 16 BLOCKS. 2006 Equite Pictures Mediefonds. DVD-levykkeen pahvikansineen aikaisempi omistaja on siirtänyt muoviseen CD-slim-koteloon. Toimintaelokuva. Kesto n. 97 min. Extra Features: Theatrical trailer, Sneak preview, Deleted scenes with commentary, Alternative ending. Subtitles: Danish, Swedisch, Norwegian, Finnish.


16 Blocks (USA 2006) on päivitysversio Clint Eastwoodin elokuvalle Luotikuja (The Gauntlett 1977). Richard Donnerin ohjaama elokuva kertoo newyorkilaispoliisista nimeltä Jack Mosley (Bruce Willis). Alkoholisoitunut, työhönsä ja elämäänsä kyllästynyt Jack saa tehtäväkseen viedä pikkurikollisen, Eddien (Mos Def), 16 korttelin matkan oikeustalolle todistamaan tärkeässä jutussa. Matkaan tulee mutkia kun Jackin korruptoituneet kollegat yrittävät estää kaksikon perillepääsyn, sillä Eddien todistus paljastaisi heidän rikolliset sivutoimensa julkisuuteen. Jack ja Eddie saavat taistella henkensä edestä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 21 vrk 23 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 21 vrk 23 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.