Kuvaus

Mycket got skick.
Kirja kuin uusi

Kometen kommer

Sommaren är som den brukar i Mumintrollets dal, varm och full av trevliga möjligheter. Det lilla djuret Sniff har hittat en egen grotta,

en mycket stor händelse.

Men sent på natten kommer stormen... Om man är mycket liten är det svårt att fatta att världsrymden är kolsvart och aldrig slutar och att jorden är en försvinnande liten gnista av liv. Plötsligt långt ute i mörkret - lyser ett rött öga, det blir större dag för dag.

Det är kometen som kommer närmare och närmare Mumindalen! Himlen är röd och havet kryper längst ner i sina hålor, vartenda litet knytt packar ihop sina saker och flyr. Men Snusmumriken tog sin munharmonika och spelade visan om äventyr som inte är lagom stora utan alldeles kolossala, och så gav de sig rakt ut i farligheten. Följ med!

Tove Jansson

började sin konstnärsbana som tecknare och målare och använde då Mumintrollet som signatur. Men Mumintrollen började till glädje för alla åldrar leva sitt eget liv och blev snart författarinnans huvudsakliga uppgift.

Mumintrollen, lilla My, Filifjonkan och alla de andra i Mumindalen roar och fängslar. Barnet i oss alla fascineras av de karakteristiska bilderna och de finurliga texterna med sin symbolik.

Schildts

ISBN 951-50-0387-3

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 19 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14 € Sulkeutuu 4 vrk 19 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.