Kuvaus

1.luokan vapaudenmitali talvisotavuodelta 1939.

Ei merkintöjä materiaalista. Käsittääkseni materiaali hopeoitu pronssi eli ensimmäisiä variaatioita, jotka jaettiin joko talvisodan aikana tai aivan heti sen jälkeen. Jatkosodan aikana jaettu mitali muuttui jo hopeiseksi.

Erinomaisessa kunnossa!

Tässä hopeointi erinomaisessa kunnossa kuten koko mitalikin erinomaisessa näyttelykelpoisessa kunnossa.

Akseli Gallen-Kallelan suunnittelema.

Teksti koruttomasti:

Urheudesta För Tapperhet.

Suomen kansalta 1939.

Postikulut ostajalle.

Tavallisena kirjeenä 4,20 euroa. Voin lähettää myös Matkahuollon huutopakettina hintaan 6,85 euroa mikäli haluat seurantakoodin lähetyksellesi.

Taikka sitten nouto.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta Postin taikka Matkahuollon toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa ettei tuote ole kuitenkaan uusi, vaan jo varsin iäkäs suomalaisen sotasankarin mukana kulkenut kunniamerkki, joka on varmasti nähnyt niin häät kuin hautajaisetkin, joten pientä muutakin kulumaa voi tämän ikäisessä tuotteessa olla, minkä hyväksyt huutaessasi. Olen yrittänyt listata tässä kaikki mahdolliset puutteet mahdollisimman täsmällisesti ja totuudenmukaisesti, jotta saat kunnosta mahdollisimman täsmällisen kuvan. Katso kuvat ja tee oma arviosi.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä kunniamerkkejä ja militariaa sotiemme ajalta! Muitakin vapaudenmitaleja sotien ajoilta!

Hakusanoja: Vapaudenmitali, vapauden mitali, Urheudesta För Tapperhet, Suomen kansalta, Akseli Gallen-Kallela, vapaudenristin ritarikunta, ritarikunnan, kunniamerkki, ansiomerkki, mitalli, I lk, 1. luokka, 1. luokan, talvisota, talvisodan, sota, sota-ajan, sota-ajalta, militaria, 1939-1940, 1939-40, 1939.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 25 vrk 10 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

65 € Sulkeutuu 25 vrk 10 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.