Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

HUOM! Kuvassa esiintyvä kaulaketju ei sisälly kauppaan, mutta voidaan myydä erikseen, jos kiinnostusta ilmenee. Ketjun lukkoon pitäisi avainkin kyllä löytyä.


Otsikon ja kuvien mukaiset UPEASSA TIKISSÄ olevat, brittiläisen Paganin valmistamat, viimeisen päälle hienot ja yksityiskohtaiset pienempi kokoiset pääkallot, joista kaiken muun tyylikkyyden ohella välittyy ennen kaikkea LAATU!!!

Heti kun kallot saa käsiin niitä olettaa oikeasta luusta valmistetuiksi. Niin erehdyttäviä on materiaali ja työstölaatu joilla nämä on tuotettu. Hakkaa jopa Alchemy Gothic -brändin vastaavat laadullisesti, mikä on paljon sanottu!

Nämä voi heittää hetken mielenhäiriössä vaikka seinästä läpi, eivätkä taatusti ole moksiskaan moisesta!! Kallot on umpinaiset leuoista lakeen, eli täyttä tavaraa tältäkin osin.

Tällaista LAATUA lähellekään on turha edes uneksia pääsevänsä kaiken maailman onttojen ja kananmunankuoren ohuitten kiinalaisvalmisteisten kusetusten kohdalla, jollaisiin törmää tätä nykyä lähes kaikkialla, myös huuto.net:ssä!

Kallon noin mitat:

• Ympärys: 24 cm
• Korkeus: 8 cm
• Syvyys: 9 cm
• Paino (oma arvio): 300 ~ 400 g (vaakaa ei valitettavasti taloudesta löydy, jotta massan saisi punnittua tarkasti)

Näitä ei ole valmistettu enää aikoihin! Uusina ostettu vuosituhannen vaihteessa muistaakseni jostain alan liikkeestä törkyhintaan. Olleet ohi kiitävän hetken kirjahyllyssä luomassa sisustukseen persoonallisempaa tyyliä ja luonnetta. Säilytetty optimioloissa orjallisesti ostoajankohdasta alkaen.

Tarjolla vain nämä virheettömät yksilöt.


Postitus: Ärräpakettina ostajaa lähimpänä palvelevaan R-kioskiin seurantatunnusten kera!

Mielellään myös noudettuna.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
98 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 12:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.