Kuvaus

171223

Kuvanmukainnen, hyvässä iskussa oleva setti. huippusuositun TV-sarjan 24 ystäville.

Setti sisältää koko 24 sarjan, eli Kaudet 1-8 dvd boxit, sekä lisäksi 24-redemption elokuvan, sekä 24 Legacy kausi 1 DVD boxin.

Kaikki dvd boxit ovat vain kerran läpi katsottuja.

Ja kaikki ovat SUOMI BOXEJA eli niissä on SUOMI TEKSTYS!


24 kaudet 1-8 (Koko sarja)  & 24 Legacy kausi 1 DVD boxit
 

KAUSI 1:

Tiedän terroristien suunnittelevan erään presidenttiehdokkaan salamurhaa. Teini-ikäinen tyttäreni on kidnapattu ja työtoverini saattavat olla osallisena kumpaankin tekoon. Minä olen FBI:n agentti Jack Bauer, ja tämä on elämäni pisin vuorokausi

- - - - -

KAUSI 2 :

Presidentti Palmer taivuttelee Jack Bauerin palaamaan työhönsä, kun joku uhkaa räjäyttää Los Angelesissa ydinpommin 24 tunnin kuluessa. Lähtölaskenta on alkanut.

24 on Golden Globe- ja Emmy-palkittu toimintasarja, jonka pääosassa on Kiefer Sutherlandin esittämä Jack Bauer. Sarja kertoo kuvitteellisesta terrorisminvastaisesta yksiköstä ja sen yrityksistä suojella USA:ta terroristien salaliitoilta.

Sisältää sarjan 2. tuotantokauden kaikki 24 jaksoa.

- - - - -

KAUSI 3:

Kun joku uhkaa levittää LA:ssa tappajavirusta, jollei huumeparoni Ramon Salazar pääse vankilasta, Jack Bauer tajuaa, että viruksen jäljille pääsee vain vapauttamalla Salazarin.

- - - - -

KAUSI 4:

Vaikka Jack Bauer on jättänyt CTU:n, hän on silti korviaan myöten terroristien virittämässä ansassa kun puolustusministeri tyttärineen kaapataan. Pian on ilmiselvää, että kidnappaus on vain osa suurempaa suunnitelmaa, sillä joka kerta kun Jack uskoo estäneensä katastrofin, ilmaantuu uusi, entistä pahempi juonenkäänne. Samaan aikaan CTU:ssa yritetään selvittää terroristien todellisia aikeita, ja selviää, että päivän tapahtumat ovat vuosien suunnittelun tulosta. Vain ihme voi peruuttaa iskut, joiden tarkoitus on saada Yhdysvallat polvilleen.

- - - - -

KAUSI 5:

Sisältää kaikki 5. kauden 24 jaksoa.

Jack Bauer lavasti oman kuolemansa 18 kuukautta sitten. Hänen on kuitenkin palattava Los Angelesiin. Ihmiset, jotka tiesivät lavastuksesta, ovat jatkuvassa hengenvaarassa hänen takiaan. Salamurhayritykset osuvat USA:n ja Venäjän terrorisminvastaisen sopimuksen solmimisen yhteyteen. Jack epäilee yhteyttä salamurhien, sopimuksen, sekä Venäläisten terroristien välillä, joilla on hallussaan panttivankeja Ontarion lentokentällä. Kaappauksen todellinen luonne paljastuu vasta kentällä kohdattavan verisen järkytyksen jälkeen. Juuri allekirjoitettu terrorisminvastainen sopimus joutuu kovalle koetukselle ennen kuin päivä on ohi.

- - - - -

KAUSI 6:

Sisältää kaikki 6. kauden 24 jaksoa.

Vietettyään 20 kuukautta kiinalaisessa vankilassa, Jack Bauer palautetaan yllättäen takaisin Yhdysvaltoihin. Kyse ei kuitenkaan ole vapauttamisesta, vaan salaisesta sopimuksesta: maata terrorisoineen järjestön johtajan Hamri Al-Assadin olinpaikka paljastetaan Jackin henkeä vastaan. Niin henkisesti kuin fyysisesti murtunut Jack päättää suostua vaihtokauppaan. Mutta kun Jackille selviää, että hänen uusi vangitsijansa, Abu Fayed, onkin itse vastuussa terrori-iskuista ja hänen uhrautumisensa olisi täysin merkityksetön, hän pakenee. Nyt hänen on vakuutettava niin presidentille kuin CTU:lle että mies jonka he aikovat tappaa, saattaa olla ainoa joka voi pysäyttää alati voimistuvan väkivalta-aallon.

- - - - -

KAUSI 7:

Neljä vuotta on kulunut, CTU on hajotettu ja Jack Bauer istuu oikeudessa Washingtonin senaatin edessä. Yllättäen Jack noudetaan todistajanaitiosta FBI:n avuksi estämään yhtä vaarallisimmista terrori-iskuista mitä USA on koskaan kohdannut, ja sen takana on aave Jackin menneisyydestä. Jack epäilee FBI:n sisällä toimivan myyrän uhkaavan operaatiota eikä voi enää luottaa keneenkään, mutta mikään ei voi valmistaa häntä niihin järkyttäviin tapahtumiin ja käänteisiin mitä tulevalla vuorokaudella on tarjolla. Adrenaliinilla ladattu jännitys, murskaava toiminta ja huikeat sivuosaroolitukset tekevät 24:n 7. tuotantokaudesta todellisen trillerikyydin - ilman turvavöitä!

- - - - -

KAUSI 8:

Valmistaudu elämäsi adrenaliiniryöppyyn Jack Bauerin (Kiefer Sutherland) paljastaessa yhä synkempiä salaisuuksia ja kohdatessa tappavampia salaliittoja hänen rynnätessään sarjan 8. tuotantokaudessa keskelle ennennäkemättömän hurjaa toimintaa. Kahdeksannen päivän valjetessa Bauer taistelee aikaa vastaan estääkseen Lähi-idän rauhaa tavoittelevan johtajan salamurhan. Samaan aikaan terroristiuhka New Yorkissa vahvistuu ja kasvaa kohti räjähtävää loppuhuipennusta. Elä uudelleen kaikkien aikojen mullistavimman TV-sarjan viimeinen tuotantokausi, yllätyslopetuksella joka on yksinkertaisesti koettava itse!

- - - - - 

24 Redemption - elokuva:

24: Redemption on huippusuosittuun ja jännittävään TV-sarjaan perustuva täyspitkä elokuva.

Yhdysvaltain hallituksen etsimä Jack Bauer (Kiefer Sutherland) toimii lähetystyöntekijänä Afrikassa. Hänen on pysäytettävä säälimätön huumeparoni värväämästä viattomia lapsia murhanhimoiseen armeijaansa. Ensin Jackin on kuitenkin kohdattava oma, piinallinen menneisyytensä ja tehtävä mahdoton valinta, joka tulee muuttamaan hänen elämänsä lopullisesti.

Afrikassa kuvatun toimintatrillerin sivuosissa loistavat Oscar® voittaja Jon Voight* ja Robert Carlyle.

*1978: Paras miespääosa, Katkera paluu

- - - - -

24 Legacy kausi 1:

Kello tikittää jälleen uraauurtavan ja palkitun 24-draamasarjan spin offissa 24: LEGACY. Se kuvaa adrenaliinintäyteistä kamppailua kelloa vastaan Yhdysvaltain maaperällä suunniteltavan tuhoisan terroristi iskun pysäyttämiseksi - samassa reaaliaikaisessa muodossa kuin alkuperäinen, oman genrensä perustanut sarjakin.

- - - - -


POSTITETTAESSA PK.lisä  8,95e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 22 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

59,95 € Sulkeutuu 27 vrk 22 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.