Tuote on myyty käyttäjälle AntiikkiShemeikka hintaan 93 €

Kuvaus

Poistan kokoelmistani jopa yli 30 vuoden aikana kertynyttä pienoisrautatietavaraa. Nyt on hyvä tilaisuus hankkia teknisesti moitteettomia vetureita, vaunuja ja tarvikkeita sekä Märklin-ratoihin että muihin merkkeihin. Ensimmäisinä julkaistujen kohteiden jälkeen laitan paljon muitakin pienoisvetureita myyntiin, sekä Märkliniä, että tasavirtavetureita, jotka sopivat muihin kuin Märklinin ratoihin, ja sekä digitaalivarusteisia että tavallisia, analogisia vetureita, samoin vaunuja, muuntajia jne. Kannattaa käydä katsomassa!

Kaikkien myymieni pienoisvetureiden toimivuus on kokeltu ja kaikki ovat teknisesti 100% kunnossa. Tutustu kohteeseen ja katso kuvat tarkasti. Säästä postikuluissa ja katso muut kohteeni kuvan yläreunasta kohdasta ”Myyjä” linkistä ”Katso ilmoitukset”. Maksu tilille ja toimitus postitse, ellei toisin sovita.

KOHTEESTA:

Ranskan valtionrautatiet halusi 1965 vuoden tietämissä voimakkaan linjaveturin, johon käytettiin Sulzerin uutta V 12-moottoria, teholtaan peräti 2650 hv. Painavan veturin akselipainoa vähennettiin tekemällä siitä kuusiakselinen, jossa telin keskimmäistä akselia voidaan keventää tai antaa sen painaa enemmän. Veturi on kuuluisan muotoilijan Paul Arzenin muotoilema, ja mm. jäähdyttimen säleiköt muotoiltiin virtaviivaisiksi ja nokkaan lisättiin näyttävä raidoitus. 

YKSILÖ:

Fleischmann on tehnyt tästä ranskalaisten silloisesta muhkeasta ylpeydestä näyttävän, kokometallisen ja painavan pienoismallin, jossa toinen teli vetää ja jossa on automaattisesti ajosuunnan mukaan vaihtuvat ajovalot. Erikoinen sininen-valkoinen-harmaa maalaus tekee veturista hienon väriläiskän mille tahansa pienoisrautatielle. Erittäin hyvin säilynyt yksilö: ei naarmuja, kolhuja eikä havaittavaa kulumaa. 

Tekninen toiminta moitteeton, kuten aina kaikissa myymissäni pienoisvetureissa. Tekninen toimintatakuu.OLE HYVÄ JA LUE MYÖS TÄMÄ:

Olen pienoisrautatieharrastaja ja keräilijä enkä kauppias, siksi en myy tehdasuutta tavaraa, monesti uudenveroisia kylläkin. Supistan kokoelmiani suunnitelmien ja tavoitteiden muuttuessa. Uudet suunnitelmat kaipaavat resursseja toteutuakseen ja siksi tarkoituksenani on saada ylijäämäksi jäänyt tavara kiertämään tavoittelematta fantasiahintoja. Avoin ja rehellinen kaupankäynti on ohjenuorani: tutustu palautteeseeni.

Kaikki kohteeni ovat H0-mittakaavan eli 1:87 analogisesti eli tavanomaisesti ohjattuihin pienoisrautateihin, ellei toisin mainita; myytävien kohteiden joukossa on toki digitaalivarusteisiakin vetureita, mutta niistä mainitaan jokaisen tällaisen kohteen kohdalla aina erikseen. Alkuperäislaatikko on vain, jos siitäkin erikseen mainitaan ja laatikko näkyy myös kuvissa.

Fleischmannin vetureissa on usein Fleischmannin kytkimet, mutta kytkinten vaihdosta muun tyyppisiin voidaan joissain tapauksissa neuvotella erikseen, muutamiin vetureihin on vaihtokytkimiä. Kuvissa mahdollisesti esiintyvä rekvisiitta kuten raide tai kirja yms. ei ole osa kohdetta.

Kaikki myymäni kohteet ovat takuutestattuja. Jos kuitenkin kohteessa on oleellinen puute tai havaittava vika, lähetän tarvittavan osan tai korjaan kohteen. Ellei tämä ole jostain syystä mahdollista, vasta silloin saattaa kaupan purku tulla kysymykseen. Kuvailen kohdetta parhaani mukaan, kysy rohkeasti lisää! Kohteista esitetyt valokuvat ovat osa kohteen kuvausta – katso kuvia tarkasti.

Huutopaketin hinta on 7 euroa, Ärräpaketti alkaen 6 euroa ja toimitus kirjeenä kotimaahan Postin hinnaston mukaan, esim. alle 250 g kirje (paksuus alle 3 cm) 3,20 euroa. Nouto Lempäälän Ideaparkilta on myös mahdollista sopia.

Huomaa, että Märklin-veturit kulkevat vain Märklin-radoilla. Vastaavasti muut merkit sopivat yleensä keskenään, mm. Fleischmann, Roco, Trix, Lima, Liliput jne. toimivat kaksikiskoradoilla, mutta eivät Märklinin radoilla. Vaunuihin on mahdollista vaihtaa pyöräkertoja ja kytkimiä niiden sovittamiseksi muiden merkkien ratoihin. Opastimet, valaisimet, nosturi jne. toimivat yleensä kaikilla radoilla merkistä riippumatta. Märkliniin sopivat Märklinin ja Titanin muuntajat ja tasavirtaratojen muuntajat sopivat yleensä keskenään eli Trixin muuntajalla voit ajaa Fleischmannin tai Rocon junaa jne.

****


Hakusanat Märklin Fleischmann Piko Lima Liliput Roco pienoisjuna pienoisveturi pienoisrautatie rautatie leikkijuna junarata h0 ho 00

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

93 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.1.2021 17:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.