Kuvaus

Sopimusehdoista löytyy tarvittaessa lisätietojani!
*********************************************
** EI POSTIKULUJA OSTAJALLE, JOS OSTAA KERRALLA
VÄHINTÄÄN 2 ERILLISTÄ KOHDETTANI JA YLI 40€:LLA! 
*********************************************
TUOTETIEDOT

Siisti kokonaisuus!

(Tämä on postitettava yksistään kirjekuoressa!)

Ohjaajana Ville Salminen - Kokoelma 1 - 3 DVD BOKSI

3 Ville Samlisen ohjaamaa elokuvaa!

MENNEISYYDEN VARJO (1946, 1h 34min.) Insinööri Rainer Leimu aloittaa työt vuorineuvos Bergrothin yhtiössä. Bergrothin tytär tuntee vetoa Raineriin, vaikka tällä on epämääräinen maine naistenmiehenä. Tapahtumat saavat kohtalokkaan käänteen kun Leimun entinen naisystävä saapuu paikalle. Jännityselokuvan pääosissa ovat Ritva Arvelo ja Tauno Palo, joka palkittiin roolistaan miespääosa -Jussilla.

KIPPARIKVARTETTI (1952, 1h 18min.) Kun ohjelmatoimisto Tähtitaiteilijat ei pysty palkkaaman kallista Kultakurkkukvartettia rouva Rahavan puutarhajuhlaan, paikalle saapuu vastaperustettu Kipparikvartetti! Suosittu mieslauluyhtye Kipparikvartetti edustaa 50-luvun iskelmä- ja viihdemusiikkia parhaimmillaan. Olavi Virta, Kauko Käyhkö , Auvo Nuotio, Teijo Joutsela ja Liisa Tuomi tulkitsevat Harry Bergströmin musiikkia kepeässä musiikkikomediassa.

LENTÄVÄ KALAKUKKO (1953, 1h 6min.) Kulaus-Ramperin varaskopla tekee murron, mutta keikka menee metsään, ja koplan on pakko lähteä pakoon yöjunalla Kuopioon. Mutta junassa odottaa yllätys -toimelias konduktööri, joka musiikin ja huumorin avulla panee ojennukseen niin herrat kuin hempukat. Pääosissa nähdään Esa Pakarinen, Mai-Brit Heljo, Kullervo Kalske ja Siiri Angerkoski.

K3

***********************************************************

D63

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,90 €
Sulkeutuu 84 vrk 19 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,90 € Sulkeutuu 84 vrk 19 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.