Kuvaus

4 DVD Pack: The Lonely Passion of Judith Hearne, The Four Feathers, Driving Miss Daisy & Paradise Found DVD, 4 discs (nordic-kannet, suomitekstit)

The Lonely Passion of Judith Hearne 

Lonely Judith Hearne falls for her landlady's brother, Madden, who exudes a certain glamour, having lived in America for thirty years. She seeks romance and he seeks an investor for a business venture. Each is mistaken about the other's feelings and their relationship proceeds in a downward spiral.....

1987

Ohjaus
Jack Clayton

Näyttelijät
Maggie Smith
Bob Hoskins
Wendy Hiller
Marie Kean
Ian McNeice

 

Four Feathers / Valkoinen sulka

Harry Faversham (HEATH LEDGER) on asetovereidensa kunnioittama britti-upseeri. Huolettomat päivät sotilasakatemiassa ovat pian ohi, sillä brittien siirtomaalinnoitus joutuu sudanilaisten kapinallisten hyökkäyksen kohteeksi ja Harryn rykmentti saa käskyn siirtyä pikaisesti rintamalle. Ystäviensä ja kauniin morsiamensa suureksi järkytykseksi Harry jättää eronanomuksensa armeijasta. Nuori upseeri kieltäytyy pyörtämästä päätöstään ja joutuu häpeään yhteisön silmien edessä. Hänen lähipiirinsä lähettää hänelle neljä valkoista sulkaa, jotka symboloivat pelkuruutta. Mutta asiat eivät ole niin yksinkertaisia. Harryn paras ystävä Jack Durrance ja koko muu rykmentti joutuu pian ahdinkoon ja Harry päättää auttaa tovereitaan kaikin keinoin. Palkkasoturi Abou Fatman avulla arabiksi naamioitunut Harry soluttautuu vihollisen linjojen läpi ja yhden miehen sankarillinen pelastusoperaatio voi alkaa.

Ohjaus: Shekhar Kapur

Pääosissa: Heath Ledger, Kate Hudson, Wes Bentley, Djimon Hounsou

Käsikirjoitus: Michael Schiffer, Hossein Amini

 

Driving Miss Daisy

Draama vuodelta 1989 ohjaus Bruce Beresford pääosissa Morgan Freeman ja Jessica Tandy.

Atlantassa eletään 1940-luvun loppua. Iäkäs ja itsepäinen Miss Daisy (Jessica Tandy) asustelee yksin suuressa kartanossaan. Eräänä päivänä hän joutuu liikenneonnettomuuteen, ja hänen poikansa Boolie (Dan Aykroyd) päättää hankkia äidilleen autonkuljettajan. Miss Daisy uskoo pärjäävänsä varsin hyvin omin päin, mutta vähitellen hänen ja kuljettaja Hoke Colburnin (Morgan Freeman) välille kasvaa lämmin ystävyyssuhde. Palveluksessanne, Miss Daisy perustuu Alfred Uhryn Pulitzer-palkittuun näytelmään. Moninkertaisesti palkitun elokuvan päärooleissa loistavat alan kärkikaartiin kuuluvat näyttelijät, mestarillinen Morgan Freeman sekä Jessica Tandy, joka voitti roolistaan Oscar-patsaan. Elokuva voitti myös Parhaan Elokuvan Oscar-patsaan.

Käsikirjoitus
Alfred Uhry

Näyttelijät
Morgan Freeman
Jessica Tandy
Dan Aykroyd
Patti LuPone
Esther Rolle

 

Paradise Found / Paratiisin värit

Pariisi vuonna 1880. Paul Gauguin on menestyvä liikemies, joka asuu Pariisissa vaimonsa ja neljän lapsensa kanssa. Gauguinin palava intohimo maalata tauluja saa hänet luopumaan urastaan ja ajaa perheen köyhyyteen. Gauguin matkustaa kaukaiselle Tahitin saarelle etsimään inspiraatiota ja oppii tässä vieraassa paikassa uhrautumisen todellisen merkityksen.
Minkä hinnan mies on valmis maksamaan saavuttaakseen unelmansa?
Elokuvan ´Valasratsastaja´ tuottajalta

Ensiesitysvuosi
2003

Ohjaus
Mario Andreacchio

Käsikirjoitus
John Goldsmith

Näyttelijät
Kiefer Sutherland
Nastassja Kinski
Alun Armstrong
Thomas Heinze
Chris Haywood

 

Kuntoluokitus: Hyvä. Siistit levyt

Käytän kuntoluokituksia

* Uusi: tuote on uusi muoveissa

* Hyvä: tuote on käytetty. Levy(i)ssä voi olla käytön jälkeä, joka ei vakuita toistoon, kansissa normaalia käyttökulumaa. 

 

Katso myös muut myynnissä olevat kohteeni allaolevista linkeistä:

BLU-RAY

Toiminta Sci-fi ja fantasia Draama Jännitys Kauhu Komedia Sota ja western Kotimaiset Lastenelokuvat TV-sarjat Musiikki Dokumentit Urheilu Blu-ray Muut 

 

DVD

Draama  Kauhu  Jännitys  Toiminta  Komedia  Kotimaiset  Sci-fi ja fantasia  Lastenelokuvat   Sota ja western  Tv-sarjat  Musiikki  Dokumentit  Kaukoitä  Urheilu  Anime  Dvd-Muut

 

CD

CD-levyt

KS

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 30 vrk 20 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 30 vrk 20 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.