Kuvaus

Jos nykyaikainen auto, jossa ruiskutusmoottori, käy 2 tai 3 pytyllä eikä vikaa löydy sytytyksestä, puristuksista eikä polttoaineen saannista, vika voi olla tukkeutunut polttoainesuutin tai ruiskutussuuttimen mikrofiltteri, korifiltteri tai suodatin. Auton ruiskutussuuttimissa on polttoainekiskon puolella tällainen pikku korisuodatin joka ruiskussa. Ruiskusuuttimen filtteri, tai pieni korisuodatin, on helppo vetää ulos vaikkapa puuruuvin+hohtimien avulla. Aina ei tarvitse siis ostaa uusia ruiskutussuuttimia. Toki entinen mikrofiltterisuodatin tuhoutuu prosessissa.

Tällä huudolla saat 4 kpl tiivisteitä ruiskusuuttimeen ja 4 kpl suodatinkori mikrofilttereitä, tiivistesarja riittäen 4-sylinteriseen autoon. O-renkaitten väri voi olla kuvasta poiketen myös musta tai ruskea. Kuitenkin, kaikki 4 kpl samanvärisiä.

Oletusarvoisesti toimitetaan korifiltterit ja O-rengas tiivisteet useimpiin ruiskutussuuttimiin AC Delco, Bosch, Denso, FIC, Magneti Marelli, Power Enterprise (PE), Precision (PTE), RC, Renix, Siemens jne. Näihin käyvät lyhyet 6*8mm teräsverkkosuodattimet, paitsi jos ostaja pyytää pitempiin ruiskutussuuttimiin (kuten Bosch 0280155784) käyvät pitemmät 6*12mm nylonverkko muovirunkoiset suodattimet, ks. 2. kuva.

Huom. jos et itse osaa, ruiskujen entistäminen ja puhdistus kaasuttimen puhdistusaineella lisähintaan 10e/ruisku! Työ kestää 1-2 tuntia. Saat työstä arvonlisäverollisen, vähennyskelpoisen kuitin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 10 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

13,99 € Sulkeutuu 3 vrk 10 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.