Kuvaus

Jos nykyaikainen auto, jossa ruiskutusmoottori, käy 2 tai 3 pytyllä eikä vikaa löydy sytytyksestä, puristuksista eikä polttoaineen saannista, vika voi olla tukkeutunut ruiskutussuutin tai ruiskutussuuttimen mikrofiltteri tai suodatin. Auton ruiskutussuuttimissa on polttoainekiskon puolella tällainen pikku korisuodatin joka ruiskussa. Ruiskusuuttimen pieni suodatin on helppo vetää ulos vaikkapa puuruuvin+hohtimien avulla. Aina ei tarvitse siis ostaa uusia ruiskutussuuttimia. Toki entinen mikrofiltterisuodatin tuhoutuu prosessissa.

Tällä huudolla saat 4 kpl uusia silikonitiivisteitä ruiskusuuttimeen ja 4 kpl uusia mikrofilttereitä, riittäen 4-sylinteriseen autoon.

Oletusarvoisesti toimitetaan useimpiin ruiskutussuuttimiin AC Delco, Bosch, Denso, FIC, Magneti Marelli, Power Enterprise (PE), Precision (PTE), RC, Renix, Siemens jne. käyvät lyhyet 6*8mm teräsverkkosuodattimet, paitsi jos ostaja pyytää pitempiin ruiskutussuuttimiin (kuten Bosch 0280155784) käyvät pitemmät 6*12mm nylonverkko muovirunkoiset suodattimet, ks. 2. kuva.

Huom. jos et itse osaa, ruiskujen entistäminen ja puhdistus lisähintaan 10e/ruisku! Työ kestää 1-2 tuntia. Saat työstä arvonlisäverollisen, vähennyskelpoisen kuitin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

13,99 €
tai
Sulkeutuu 22 vrk 11 h 26 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

13,99 € Sulkeutuu 22 vrk 11 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.