Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tietokoneharrastus päättyy ja kaapit tyhjenevät. Myyn pakettina kuvien mukaiset prosessorijäähdyttimet. Pienin on joku Arcticin malli, toiseksi pienin (kuvissa etualalla Arcticin vieressä), toisella rivillä Thermalright Macho Direct-järkäle, jonka takana oma tummanpuhuva pakettinsa. Pakkauksen päällä vielä ThermalRight Macho Rev A (BW), minkä tuulettimet näkyvät kuvauspöydällä etualalla.

Kiinnitysrautoja ei löydy näihin, joten asentavan tulee liimata siilit paikoilleen. Jos osaa asentaa suorittimen emon socketiin tai prossujäähyn socketin päälle, osaa liimatakin. Niin kontakti- kuin epoksiliimoillakin onnistuu. Vitosen tuubeja (tai vielä edullisempia) saa mistä vain (Tokmanni, isommat kaupat, Puuilo, Biltema, Motonet, jne) ja yhdellä tuubilla liimaa vaikka mitä. Myöskään tuulettimia ei löydy kuin Macho Rev A:han. Thermalrightit toimivat passiiveinakin.

Nuo isommat maksavat uusina mansikoita, nyt halpaakin halvempaan pakettihintaan. Alennus selittyy juurikin asennustarvikkeiden puutteella. Ostaja tietää mihin ryhtyy. :0) Voin lähettää.

Myynnissä myös yksi kaikkein parhaita lämpötahnoja erittäin edullisesti:
https://www.huuto.net/kohteet/iso-tuubi-gd900-sy30-lampotahnaa-yksi-kaikkein-parhaista/594129682

Lisäys: Mukaan saa myös kosketusnäytöllisen NZXT Sentry 2-tuulettimien sensorointi- ja ohjauspaneelin, alkuperäispakkauksessaan. En koskaan kokeillut tuotetta, joten ei takuita. Ei ollut mitenkään halpa tuote. Liekö lajinsa parhaita yhä?

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


39 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.3.2024 9:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.