Tuote on myyty käyttäjälle keraily hintaan 2 €

Kuvaus

Tässä kuvassa näkyvät huutoon kuuluvat kirjat ja pokkarit.

 

 

Sudenraudat- Päivi Alasalmi

Talvella 1880 Mynämäen metsissä viritetään sudenrautoja turkisrahojen toivossa. Saaliiksi jää vain yhden eläimen käpälä. Satimeen joutunut susi on purrut jalkansa poikki.Ihminen ja susi ovat laumaeläimiä, jotka pitävät reviiristään tiukasti kiinni. Kun kintereillä vaanii nälkä ja vaa'ankielenä heiluu jälkeläisten henki, toisen kuolema on toisen elämä. Kumpi selviytyy kiivaassa jahdissa voittajana - ja kumpi kaipaa enemmän suojelua?Sudenraudat vie lukijan 1880-luvun torppareiden, kartanonomistajien ja fennomaanien Suomeen, jota leimasi aatteellisuus ja toiminnan palo. Turun seudun traagisen tapahtumasarjan aikana yksi susi tai susipari surmasi 22 lasta. Kertaalleen luettu. On kuin uusi.

 

Hotakainen, Markus- Kosminen pimeys väistyy — Maailmankaikkeuden arvoituksia

Universumin ihmeellinen tarina. Ihminen luuli pitkään olevansa kaikkeuden keskipiste. Nyt tiedämme, että Maa, Aurinko ja jopa oma kotigalaksimme Linnunrata ovat vain hippusia universumin tähtipölyssä. Kirjan tarina etenee kuin jännityskertomus, jonka lopputulos, moderni käsitys maailmankaikkeudesta, tiedetään, mutta matka sitä kohti paljastuu vähitellen ja mutka kerrallaan.
Markus Hotakainen on palkittu tietokirjailija, tiedetoimittaja ja suomentaja, joka on kirjoittanut useita tähtitiedettä, avaruustutkimusta sekä säätä käsitteleviä tietokirjoja. Hotakaiselle on myönnetty muun muassa Lauri Jäntin säätiön tietokirjapalkinto ja Valtion tiedonjulkistamispalkinto. Kertaalleen luettu. Hyväkuntoinen.

 

 

Johanna Valkama- Itämeren Auri

Voiko raakalaismaisen viikingin ja suomalaisen parantajaneidon rakkaus kestää? Romantiikkaa, seikkailua ja salaisuuksia yhteen punova kirjasarja alkaa. Suolammen kylässä asuva nuori Auri aikoo kohota Hämeen mahtavimmaksi parantajaksi. Kun Auri eräänä päivänä pelastaa metsästä haavoittuneen, komean muukalaisen, hänen suunnitelmansa joutuvat vaakalaudalle.
Parantajan tie ei ole vaimon tie, mutta merten takaa saapunut Haakon herättää Aurissa tunteita, joita vastaan on aina vain vaikeampi taistella. Mutta onko Haakon todellisuudessa se rauhanomainen kauppias, joka hän väittää olevansa? Itämeren Auri aloittaa neliosaisen Metsän ja meren suku -sarjan. Kertaalleen luettu kirja. Tosi hyväkuntoinen.

 

Sofie Sarenbrant- Häpeänkukka

Emma Sköld -sarjan seitsemäs suomennettu romaani on kuin huima vuoristorata-ajelu, jonka ei soisi ikinä loppuvan.Tukholman Brommassa nuori tyttö asettuu makaamaan junanraiteille ja odottaa. Toisella puolella Ruotsia mies näkee maahan kaivetusta haudastaan, kun luukku hänen yläpuolellaan suljetaan. He eivät tunne toisiaan, mutta heitä yhdistää jokin. Mikä on saattanut heidät näihin tilanteisiin, ja löytävätkö he enää tien takaisin? Rikospoliisi Emma Sköldin tehtävänä on etsiä yhteinen tekijä ja toimia ennen kuin on ihan liian myöhäistä.Sofie Sarenbrant (s. 1978) halusi tehdä selvän eron sankarittarensa ja muista ruotsalaisista jännäreistä tuttujen elämäänsä väsyneiden poliisien välille. Syntyi Emma Sköld, nuori ja kunnianhimoinen naispoliisi. Emma Sköld -sarjasta tulikin heti valtava hitti Ruotsissa ja sama menestys on nyt jatkunut Suomessa. Sarenbrant asuu romaaneista tutussa Brommassa Tukholman lähellä miehensä ja kahden lapsensa kanssa. Kertaalleen luettu. On kuin uusi.

 

Hammaskeijo- Janne Nevala

Taivalkoskelaislähtöisen Janne Nevalan esikoisromaani on kertomus kaihosta, kaveruudesta, koripallosta ja kasvukivuista 1980-luvun Koillismaalla. Päähenkilö Mikko on outolintu muualta muuttanut, joka pelaa koripalloa niin tosissaan, että välillä pallo lentää korisukan sijasta vastustajan kasvoihin. Jouni on esinörtti ja Pekka hölösuu rokkikitaristi, jolle ei ole pyhää mikään muu paitsi Wilko Johnson. Kolmikko taivaltaa läpi yhdeksännen luokan tuulen ja tuiskujen. Mikko on ihastunut Tiinaan ja saa tunnustettua tunteensa lauantai-iltana Kaarihallilla Jounin isän kaapista lainatun Pernod-taskumatillisen avulla. Jounikin löytää yllättäen tyttöystävän ja Pekka jää soittamaan sooloa. Sunnuntai-iltaisin kokoonnutaan Iijoen rantaan, rakennetaan maailman suurin nuotio ja parannetaan maailma. Mikko valitaan kalottimaajoukkueeseen. Ruotsissa pelit menevät päin seiniä ja riemua lisää tieto siitä, että he joutuisivat taas muuttamaan. Peli vihelletään poikki. 2004 Mikko saa puhelinsoiton Jounilta ja muistutuksen vanhasta lupauksesta tulla porukan ensimmäisen lapsen kummiksi. Mikko matkaa Taivalkoskelle 20 vuoden tauon jälkeen ja miettii mikä on muuttunut. Ebba Grön soi, juhlapuku ryvettyy ja vaihtuu mutkien kautta pelipaitaan jälleen. Pehmytkantinen. Kertaalleenluettu. Hyväkuntoinen.

Härkönen, Anna-Leena- Kauhun tasapaino ja muita kirjoituksia

- kosmetiikan ihanuus - riitelemisen aakkosia - muistoja Pariisista - geenit vai sattuma - seksi taiteenlajina - pitääkö miehen ja naisen ymmärtää toisiaan? Anna-Leena Härkönen kertoo kolumneissaan ujostelemattoman itseironisesti elämästään ja ajatuksistaan. Samalla hän roimii yleisesti hyväksyttyjä mielipiteitä ja paljastaa totuuksia ennakkoluulojemme takana. Kahdeksantoista kirjoitusta on julkaistu aiemmin Image-lehden kolumneina. Pehmeäkantinen pokkari. Kansissa vähän taittumaa ja takasivulle kirjoitettu numero.

 

Ann-Christin Antell- Puuvillatehtaan perijä

Lukijat hurmannut Puuvillatehdas-sarja saa jatkoaJenny ja Fredrik Barkerin ottotytär Martta palaa Ruotsista Turkuun ja pääsee kansankirjastoon töihin. Puuvillatehtailija Robert alkaa tutustuttaa Marttaa seurapiireihin, mutta lapsuudenystävä, telakkatyöläinen Juho vetää Marttaa puoleensa karkealla charmillaan. Antavatko seurapiirit Martan alhaisen syntyperän unohtua?Puuvillatehtaan perijä on tarina itsensä löytämisestä ja rakkaudesta sortovuosien Suomessa. 1900-luvun alussa teollistuminen johtaa luokkajaon murtumiseen ja yhteiskunnalliseen liikehdintään. Autonomian heiketessä edessä on suurlakko, joka muuttaa kaiken.”Martta huokaisi syvään ja aukaisi salongin oven. Nyt se siis alkaisi. Tutustuminen Turun seurapiireihin. Pehmeäkantinen pokkari. Kertaalleen ahmittu lukea pokkari. Oikein hyväkuntoinen.

 

Postikulut lisätään huudon hintaan. 

Kerää mieleisesi paketti. Samoilla postikuluilla kulkee enemmänkin :)

 

Hakusanat: Sudenraudat- Päivi Alasalmi, Hotakainen, Markus- Kosminen pimeys väistyy — Maailmankaikkeuden arvoituksia, Johanna Valkama- Itämeren Auri, Sofie Sarenbrant- Häpeänkukka, Hammaskeijo- Janne Nevala, Härkönen, Anna-Leena- Kauhun tasapaino ja muita kirjoituksia, Ann-Christin Antell- Puuvillatehtaan perijä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.4.2024 10:08
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.