Tuote on myyty käyttäjälle pekkis555 hintaan 14,60 €

Kuvaus

Yli 70 erilaista DVD:tä yhdessä paketissa. Kuvissa näkyvät, plus mahdollisesti yllätysfilmejä laatikko piripintaan laitettuna.

Tilanne on vieläkin sellainen, että sadoista ellei tuhannestakin DVD:stä pitäisi päästä eroon.

Sisältö laatikossa on täysin satunnaista dvd-julkaisua. Saattaa olla helmiä, saattaa olla kuraa. Saattaa olla draamaa, saattaa olla kauhua, saattaa olla toimintaa, saattaa olla dokumenttia jne. Saattaa olla myyntivideoita, saattaa olla vuokrapoistoja. Yksi elokuvista on myös kirjaston poistoelokuva, jossa on kirjaston tarroja.

Tässä kyseisessä paketissa on yhteensä 70 eri dvd:tä ja vähän enemmän elokuvia, koska ainakin yhdessä on useampi kuin yksi elokuva.

Paketissa on myös useampi Egmontin julkaisu, jos niitä kiinnostaa alkaa keräillä.

Pakettiin mahtuu vielä laskelmieni mukaan 28 dvd:tä, joten tehdään niin, että mikäli huudat minulta joitain yksittäisiä elokuvia ja huudat myös tämän paketin, niin laitan ne tulemaan samassa paketissa mikäli mahtuvat. Ja jos et huuda muita ja paketissa on vielä tilaa, niin täytän loppuosan paketista yllätysfilmeillä! Olen siis jättänyt laatikkoon tilaa siltä varalta, että jos huudat minulta muutakin, niin ne voisi lähettää samassa laatikossa, ja jos et huuda, niin laitan ison kasan yllätysfilmejä laatikon kokonaan täyttääkseni!

Levyjen, koteloiden ja kansipaperien kunto vaihtelee hyvästä tyydyttävään. Olen näissä vain lähinnä tarkistanut, että kaikissa on oikea levy sisällä.

Lähes kaikissa elokuvissa on suomalainen tekstitys. Mukana on tällä hetkellä yksi julkaisu, jossa ei ole suomitekstejä (saksalainen julkaisu elokuvasta Smoke Jumpers, jossa on puhekin vain saksaksi).


Hintaan lisätään postikulut 10,90e Matkahuollon pakettina.
Mikäli pitää lähettää Postin kuljettamana, postikulut ovat 15,90e.

Mikäli minulla on jokin muukin iso dvd-paketti myynnissä ja huudat ne molemmat, niin lähtökohtaisesti lähetän paketit erikseen kumpikin omilla postikuluilla, mutta voidaan katsoa, josko pystyisin yhdistämään ne johonkin vielä isompaan laatikkoon.

Katso myös muut kohteeni. Yhdistelen postikuluja mahdollisuuksien mukaan ostaessasi useamman tuotteen.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
14,60 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 21:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.