Kuvaus

Kahdeksan elokuvan Blu-rayn kokoelmaboksi.
Tekstitys: suomi, ruotsi,... (Huom! poikkeuksena Snabba Cash, jossa ei ole tekstitystä suomeksi!)

Edge Of Darkness [2010]
Kuinka raa’an koston voisit tehdä tyttäresi puolesta? Rikospoliisi Thomas Cravenin 24-vuotias tytär murhataan miehen ulko-ovelle, ja kaikki olettavat, että murhan kohteena oli itse Craven. Vähitellen selviää, että hänen tyttärellään oli hengenvaarallinen salaisuus. Pian mies ratkoo vyyhtiä, joka ulottuu aina huippupoliitikkoihin asti

Kick-ass [2010]
Kun New Yorkissa asuva Dave Lizewski vetää päällensä netistä ostetun vihreäkeltaisen märkäpuvun ja muuttuu teräväsilmäiseksi Kick-Assiksi, hän löytää vastauksen omaan kysymykseensä; "Koska se tekee niin kipeää!!!" Mutta selviydyttyään kokemattomana älyttömyyksistään hänestä tulee vielä hanakampi ja pian hän on kaikkien tuntema ilmiö ja vangitsee kansan huomion.
Mutta Kick-Ass ei olekaan ainoa supersankari ? pelkäämätön, huipputreenattu rikollisia jahtaava isä-tytär parivaljakko, Hit-Girl ja Big Daddy, ovat hissukseen, mutta erittäin varmoin ottein saaneet nujerrettua paikallisen mafiapomon, Frank D´Amicon valtaa. Kick-Ass paljastaa Hit-Girlin ja Big Daddyn luotien ja aseiden täyttämän suojatun maailman yhdessä Frank D´Amicon pojan Chrisin kanssa, jonka uusi supersankari-nimi on Red-Mist.

The Aviator [2004]
Martin Scorsesen Hollywood-glamouria pursuava suurelokuva tuottajalegenda Howard Hughesista, joka oli mies monen tunnetun tähtösen takana, ja myös heidän käsipuolessaan.Hughes (Leonardo DiCaprio) oli taitava liikemies, keksijä, naistenmies ja armoitettu eksentrikko. Toiset tavoittelevat tähtiä ja heille taivas on kattona, mutta Hugesille se oli vasta alkua: elokuvatähtien lisäksi hän rakasti intohimoisesti lentokoneita ja oli Hollywood-uransa ohella mukana kehittämässä kaupallista lentoliikennettä, lopulta omistaen TWA-lentoyhtiön.Lentäjä voitti viisi Oscar-palkintoa; kuvauksesta, leikkauksesta, lavastuksesta, puvustuksesta sekä parhaasta naissivuosasta (Cate Blanchett).

Snabba Cash [2009] (ei tekstitystä suomeksi)
Daniél Espinosan elokuva on kiivastahtinen kuvaus Tukholman yläluokan ja alamaailman törmäyksestä.
Ekonomiksi opiskeleva JW (Joel Kinnaman) taiteilee näiden kahden vastakkaisen maailman risteyskohdassa. Hän tienaa opiskelu- ja bilerahoja mafian autokuskina, mutta nousee kategoriassa pian ylöspäin. JW:n asiantuntemusta tarvitaan, kun pankkeja alkaa olla kaupan talouskriisin seurauksena. Kahden maailman yhteensovittaminen käy erityisen haasteelliseksi, kun toisella puolella ovat rikoskumppanit, toisella uusi, Tukholman suihkuseurapiireihin kuuluva tyttöystävä.
Rahalla saa (Snabba Cash) on ensimmäinen osa Stockholm noir -trilogiasta, joka pohjautuu Jens Lapiduksen bestsellerdekkareihin. Menevälle tarinalle on tekeillä uusintaversio Hollywoodissa.

Mr. Magoriums Wonder Emporium - Lumottu Lelukauppa [2007]
Näet sen jos uskot taikuuteen!
Oletko joskus haaveillut lelukaupasta, jossa kaikki olisi elävää?
Lumotussa Lelukaupassa voi tapahtua mitä vain. Ja mitä vain voi mennä vikaan! Etenkin nyt, kun kaupan 243-vuotias omistaja, Herra Magorium, on jäämässä eläkkeelle.
Lumoava koko perheen elokuva siitä, miten voi löytää sisäisen taikuutensa - ja päästää sen vapaaksi. Dustin Hoffmann ja Natalie Portman näyttelevät pääosia yhdessä elävien kalaveijareiden, pillastuneen lemurin sekä oikullisen lelukaupan kanssa.

The Hurt Locker [2008]
Yhdysvaltain pommiyksikkö Bagdadissa saa uuden päällikön, nuoret sotilaat joutuvat vaikeaan operaatioon pommitettuun suurkaupunkiin. Mikä on vastuullista sodankäyntiä ja mikä veristä huumaantumista sodasta? Miten voi suoriutua sellaisesta tehtävästä, joka on kirjaimellisesti tikittävä pommi? Kathryn Bigelown ohjaamaa The Hurt Locker -elokuvaa on kehuttu parhaaksi elokuvaksi Irakin sodasta. Adrenaliinia nostava toiminta ja hyytävä jännitys on saanut kehuja eri puolilla maailmaa, ja elokuva on saanut jo useita palkintoja

Dirty Dancing - Kuuma Tanssi [1987]
Kesä 1963. 17-vuotias Baby (Jennifer Grey) on lomalla perheensä kanssa. Baby tutustuu komearaamiseen Johnnyyn (Patrick Swayze), joka työskentelee tanssiopettajana paikallisessa lomahotellissa. Mutta tavanomaisen valssin ja rumban lisäksi lukujärjestyksessä on myös jotain aivan muuta: kuuma, sensuelli tanssi, joka on elämys koko vartalolle…
Mikään elokuva sitten Saturday Night Feverin ei ole valloittanut maailmaa yhtä svengaten! Dirty Dancingistä tuli kansainvälinen sensaatio, ja samalla lähtölaukaus Patrick Swayzen menestyksekkäälle näyttelijänuralle. Elokuvan huumaavat rytmit ja maukas musiikki jatkavat juhlataivaltaan – mukana menossa mm Jennifer Warnesin jättihitti The Time of My Life.

Babel [2006]
Kuuma bussi on täynnä amerikkalaisia turisteja, jotka nauttivat täysin siemauksin Marokon aavikon karusta kauneudesta. Tragedia iskee odottamatta: kiväärin luoti osuu matkustaja Susaniin (Cate Blanchett) ja yllättävä ketjureaktio saa alkunsa, yhdistäen ja erottaen ihmisiä eri puolella maailmaa.
Neljä tarinaa yhtyy yhdeksi ja samaksi kertomukseksi, mutta ihmisille itselleen asioiden suurempi viitekehys jää tuntemattomaksi.
Elokuvan teemaa alleviivaa jo sen nimi -Baabelin tornista alkanut kielen hajaannus ajaa kansat ja yksilöt eristyksiin; kaikki merkityksellinen viestintä on sirpaleista ja satunnaista. Yhteiskunnallisia sävyjä harkiten käyttävä elokuva muistuttaa, että yhteyden saavuttaminen nykypäivänä on vaikeaa - ellei mahdotonta. Baabelin ihmisten on alati ponnisteltava vapautuakseen peloistaan ja ennakkoluuloistaan, jotta todellista vuoropuhelua voidaan käydä.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 101 vrk 22 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.