Kuvaus

Aaltra - vihaiset jalattomat miehet DVD

Ben (Delépine) ja Gus (de Kervern) ovat naapureita – ja vihamiehiä, toinen laiska maajussi, toinen valkokaulustyöläinen, kumpikin elämäänsä pettynyt itsekkyys

Ja sitten Gus saa kutsun töihin, aikaa puoli tuntia olla paikalla – tai potkut. Mutta mies myöhästyy junasta, kun edellä köröttelee toinen kaikessa rauhassa. Kotiin palatessaan valmiiksi kiukkuinen mies löytää vielä vaimonsa toisen kanssa ja päättää selvittää välit naapurin ja tämän traktorin kanssa. Se vie siihen, että kumpikin on ensin vierekkäin sairaalassa, sitten molemmat pyörätuolissa – alaraajat halvautuneina.

Vaikka keski-ikäiset äijät eivät juuri pysty puhumaan toisilleen, he kuitenkin haluavat traktorin valmistajan, suomalaisen Aaltran (lue: Valtra) oikeuteen vammojensa aiheuttajana.

Pikkubudjetin rakeinen, mustavalkoinen mustaakin mustempi ihmisvihainen road-komedia kuljettaa kaksikkoa Hollannista ja Ranskasta kohti Suomea, ja matkalla sattuu outoja tilanteita ja tavataan oudompia tyyppejä. Ja samalla ukoista tulee pyörätuolirikollisia, jotka murskaavat kaikki ne, jotka osoittavat vähänkin ystävällisyyttä.

Ohjaaja-käsikirjoittaja-päänäyttelijäparilla on esikuvansa, jotka he ovat myös pystyneet houkuttamaan mukaan: Aki Kaurismäki Aaltran johtajana, Jan Bucquoy ( Belgialaisten salattu rakkauselämä) rakastajana ja Benoït Poelvoorde ( Man Bites Dog - ammatti: tappaja)motocrosskahjona.

Niitä elokuvia, joista joko pitää – tai inhoaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 5 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 23 vrk 5 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.