Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pikahuuto! Huutokauppa päättyy sunnuntaina 18.2. klo 21.

Tervehdys!

Myytävänä jonkin aikaan pöytäkoneen korvikkeena ollut Acer Aspire -läppäri, jonka aiempi myyjä väitti hyväkuntoiseksi, mutta minäpä olen tässä nyt rehellisempi. Aloitetaan:

Erillisen näytön kanssa tätä on ollut mukava käyttää, mutta perinteisenä läppärinä tätä en käyttäisi, koska läppärin näyttöpaneeli pätkii kuvan kanssa hyvin ärsyttävästi. Se tekee sitä ihan randomilla tietyin väliajoin (kerran minuutissa tjsp.), siihen ei vaikuta minkäänlainen raskaampi työskentely koneen kanssa, vaan tekee sitä jopa idlessä. Ei tietoa mistä johtuu.

Eikä siinä vielä kaikki tuon näyttöpaneelin suhteen, vaan taustalla näkyy oudot jäljet oikeastaan kaikista muista katselukulmista kuin suoraan katsottuna. Olen tähän törmännyt aikoinaan jonkin muunkin läppärin kanssa ja sekin taisi olla silloin joku Acer Aspire, varmaan samanlaisella näyttöpaneelilla. Tätä en kuitenkaan viaksi sanoiksi, vaan ärsyttäväksi "ominaisuudeksi". Enemmän kuitenkin ärsyttää tuon kuvan pätkiminen.

Näiden lisäksi läppärissä on jonkinlaista käytönjälkeä. Näyttöpaneelissa jokunen naarmu, samoin näppäimistön vierellä naarmuja myöskin ja yhdestä reunasta puuttuu muovinpalanen jostain syystä. Läppäri on päältä ja pohjasta ihan nätissä kunnossa.

Näppäimistö ja tasohiiri vaikuttavat pelittävän ihan hyvin, joskin olen erillistä näppäimistöä ja hiirtä käyttänyt.

Akun kunnosta ei mitään tarkkaa varmuutta, sillä olen pitänyt koko ajan muuntajassa kiinni. Heittäisin lonkalta akunkestoksi 1-2 h, isompia lukuja en lähde lupailemaan.

Loppuun speksit:
15,6" TN FullHD
i5-7200 (2-ytiminen prossu, UHD 620 integroituna näyttiksenä)
8 GB DDR4 (toinen 4 GB juotettu, toinen erillisenä muistikampana)
+ alkuperäinen muuntaja

Myydään oletuksena ilman massamuistia (koneesta löytyy yksi 2,5" ja yksi M.2 paikka). Jos huutokauppa ylittää 90 €, niin mukaan 256 GB 2,5" SSD.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
49 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.2.2024 21:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.