Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Acnen harmaat stretchfarkut, malli Skin, väri Rocca. Farkuissa on kapeat lahkeet, taskut edessä ja takana neppari ja vetoketju. Materiaali on 98% puuvilla 2% elastaani.

Farkuissa on kulumaa saumoissa ja reunoissa varsinkin kuten lähikuvista näkyy. Olen harsinut vetoketjun kiinni yläosasta niin ettei se pääse aukeamaan. Farkut menevät siis sillä tavalla leggingsmäisesti jalkaan, vetoketjua avaamatta. Vetoketju on muuttunut vihreäksi (vihreämmäksi kuin miltä kuvassa näyttää). Muuten hyvässä kunnossa, ehjät, edelleen käyttökelpoiset.

Koko 31/32 mutta saattaisivat toimia myös kokoa 30 käyttävällä. Tarkista (venyttämättömät) mitat: vyötärö n. 80 cm, lantio n. 88 cm, vyötärön korkeus n. 24 cm, lahkeen sisäpituus n. 75 cm, lahkeensuun leveys n. 15 cm.

Viimeinen kuva jossa housut ovat mallin päällä löytyi googlaamalla, muut ovat omiani.

Minulla on myynnissä Acnelta myös neuletakki ja nilkkurit sekä vaatteita ja kenkiä myös merkeiltä Isabel Marant, Chloe, See by Chloe, Vanessa Bruno, Sonia by Sonia Rykiel, Stella McCartney, Belle by Sigerson Morrison, Surface to Air, Opening Ceremony, Antipodium, Marc Jacobs, Karen Walker, Pamela Love for Topshop, Christopher Kane for Topshop, Helmut Lang, T by Alexander Wang, Rika, Carin Wester, Ancient Greek Sandals, A.P.C..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 20:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.