Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Action Collection 2 Blu-ray
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: suomi

Ong Bak 2 [2008]
Itämaisten taistelulajien erikoismies Tony Jaa on taas täällä, elokuvassa ”Ong Bak” tehdyn läpimurtonsa jälkeen! Murhatun sotaherran nuorin poika Tien (Natdanai Kongthong) joutuu sadististen orjakauppiaiden käsiin 1400-luvun Thaimaahan sijoittuvassa toimintaspektaakkelissa. Krokotiilin kanssa painimaan joutuvan nuorukaisen urheus miellyttää rosvopäällikkö Chernangia (Sorapong Chatree). Hän adoptoi pojan ja kasvattaa tästä taistelijan, joka valmistautuu kohtaamaan vanhempiensa murhaajat. Aikuinen Tien (Tony Jaa) on kaikki taistelulajit taitava kostonhimoinen tappokone.

JCVD [2008]
Jean-Claude "The Muscles from Brussels" Van Damme esittää parhaassa ja kovimmassa roolissaan kautta aikojen itseään.
Toimintakomedia ”JCVD”:ssä Van Dammella ei mene hyvin. Vaimo on jättänyt, tyttären huoltajuuskiista on hävitty, rahat loppu ja Steven Seagal vei viimeisimmän roolin nenän edestä leikkaamalla ponihäntänsä pois. Van Damme palaa häntä koipien välissä takaisin Belgiaan, kotikaupunkinsa fanien suureksi riemuksi – mutta joutuu välittömästi keskelle pankkiryöstöä ja panttivankitilannetta. Hillitön mediasirkus pankin ulkopuolella alkaa, ja Van Damme pääsee toden teolla näyttämään maailmalle minkälainen toimintasankari hän oikein onkaan!

Outlander [2008]
Kainan, mies toisesta maailmasta, syöksyy aluksellaan planeetallemme, keskelle armotonta Viikinkiaikaa. Mutta hän ei saapunut yksin...
Armoton, verta janoava hirviö Moorwen jahtaa Kainania väsymättä, tuhoten ja tappaen kaiken tielleen osuvan. Kainan onnistuu viimein liittoutumaan viikinkien kanssa ja pian korkein teknologia kohtaa rauta-ajan primitiivisen ja raa?an voiman taistelussa Moorwenia vastaan.

Katso myös muut kohteeni!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.4.2024 19:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.