Kuvaus

Adidas Originals X Farm ihana keräilijähullun verkkatakki, uudenveroinen. Koko 38, vastaa S/pieni M. En mittaa. Tähän ei hintaehdotelmia, kiitos. Hinta on tuo mikä on pyyntikin.

 

Katso muutkin kohteeni! :) Lähetys aina Vain matkahuollon kautta, useamman tuotteen ostokset tulevat toki samassa. Tällöin maksut 6-10€) en siis lähetä mm. Seurantatunnuksettomia kirjeitä ym postipalveluita)

 

Nyt tulee napakat ehdot HUPIVARAILIJOIDEN takia. Kiittäkäämme tätä roskasakki -"ostajaryhmää" diktaattorimaisesta ulosannistani. (Eli te normaalia, kunnon kaupankäyntiä harjoittavat kunnon kansalaiset voitte lopettaa lukemisen tähän :D) 

 

*EN ANNA MAKSUAIKOJA (ennestään tutut kauppakumppanit eri asia) 

*ANNAN NEGATIIVISEN PALAUTTEEN JOS SINUSTA EI KUULU 3vrk SISÄÄN, ENKÄ VAROITA TÄSTÄ ERIKSEEN/MUISTUTA ENÄÄ YHTÄÄN KETÄÄN

*RAJOITAN KAUPPAKUMPPANEITANI PALAUTEPISTEYTYKSELLÄ, JOTEN JOS ET SAA JOTAIN MINULTA HUUDETTUA, OLET TODENNÄKÖISESTI SAANUT LIIAN MONTA NEGATIIVISTA TAI SINULLA EI OLE VIELÄ PALAUTTEITA OLLENKAAN. 

* NYT MENIVÄT TOSIAAN VIIMEISETKIN HERMOT TÄHÄN RAHATTOMIEN OSTAJIEN HUVITTELUUN, ELI SINÄ SHOPPAILET VAIN KUN SINULLA ON RAHAA. EI ENÄÄ AINUTTAKAAN AJANTUHLAAJAA! (nimimerkillä "viimeisen viikon aikana n. 20 negatiivista palautetta rahattomien hupiostelijoiden palautteiksi ja tunnen itseni typerykseksi näiden ihmisroskien takia") 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

60 €
Sulkeutuu 54 vrk 1 h 34 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 30 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

60 € Sulkeutuu 54 vrk 1 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
23.2. klo 17:24

Hei. Haluisin mahdollidesti huutaa useamman kohteen. Tuleeko samoilla posteilla useampi ja miten kun eri sulkupäivät kohteilal? Kiitos

23.2. klo 18:46

Tulee ilmanmuuta, ja viimeisimmän sulkupäivän mukaan voi maksella kerralla halutessaan.