Tuote on myyty käyttäjälle jupron hintaan 33,19 €

Kuvaus

Adobe After Effects Cs5.5 on erittäin suosittu ja hyödyllinen videonmuokkausohjelmisto, joka tarjoaa lukuisia ominaisuuksia ja työkaluja ammattitason videoiden luomiseen ja muokkaamiseen. Tämä lisenssi avaa oven kaikkiin näihin mahdollisuuksiin ja tuo käyttäjälleen valtavan arvon.

Yksi tämän lisenssin pääominaisuuksista on sen monipuolisuus. Ohjelmisto sisältää laajan valikoiman vaikuttavia visuaalisia efektejä, jotka voit lisätä videoihin. Voit luoda upeita liikkeitä, animaatioita ja visuaalisia tehosteita, jotka lisäävät videosi ammattimaista ilmettä. Voit myös lisätä tekstiä, grafiikkaa ja muita elementtejä videoihin ja muokata niitä helposti käyttämällä ohjelmiston ominaisuuksia.

Toinen After Effects Cs5.5:n merkittävä etu on sen yhteensopivuus muiden Adobe Creative Cloud -tuotteiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit helposti yhdistää työsi muiden Adobe-ohjelmistojen, kuten Photoshopin tai Premiere Pron, kanssa. Voit esimerkiksi tuoda valokuvia tai videoleikkeitä Photoshopista suoraan After Effectsiin ja jatkaa niiden muokkaamista saumattomasti.

Tämä ohjelmisto on myös erittäin käyttäjäystävällinen ja sen käyttöliittymä on suunniteltu helpottamaan työskentelyä. Ohjelmistossa on selkeät työkalut, valikot ja asetukset, joten voit nopeasti oppia käyttämään sitä vaikka et olisikaan aiemmin käyttänyt vastaavaa ohjelmistoa. Lisäksi siihen sisältyy kattavat ohjeet ja opetusmateriaalit, joita voit hyödyntää oppiaksesi ohjelman ominaisuuksista entistä enemmän.

Ehkä yksi lisenssin arvokkaimmista ominaisuuksista on sen hinta-laatusuhde. Vaikka tämä versio ei ole enää uusin, se tarjoaa silti kaikki tarvittavat työkalut ja ominaisuudet, jotka tyydyttävät suurimman osan käyttäjien tarpeista. Lisäksi sen hinta on erittäin kilpailukykyinen verrattuna uusimpiin versioihin. Harvoin löytyy näin laadukasta ohjelmistoa näin edulliseen hintaan. Tämä tekee Adobe After Effects Cs5.5:sta loistavan valinnan niille, jotka etsivät ammattilaistasoista videonmuokkausohjelmistoa budjettiystävälliseen hintaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Adobe After Effects Cs5.5 PC Lisenssi tarjoaa käyttäjälleen upeita mahdollisuuksia videoeditointiin ja visuaalisten efektien luomiseen. Sen monipuolisuus, yhteensopivuus muiden Adobe-ohjelmistojen kanssa, käyttäjäystävällisyys ja kilpailukykyinen hinta tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille videonmuokkauksen ammattilaisille ja harrastajille. Tämä lisenssi tarjoaa hyvää vastinetta rahalle ja sen avulla voit luoda laadukkaita ja näyttäviä videoita.

Miksi tilata meiltä? Saat:
* Nopean toimituksen sähköpostiin (yleensä muutamasta minuutista muutamaan tuntiin)
* Rehellisen ja luotettavan palvelun
* Lisenssin toimivuustakuun ja korkean laadun
* Tarvittavan käyttöönottotuen, kysy rohkeasti, jos tarvitset opastusta!

Tarvitsetko lisätietoja?
* Lähetä yksityisviestiä
* Kysy lisätietoja ilmoituksen kysymysosiosta

Haluamme sinun olevan tyytyväinen ostokokemukseesi!
* Tarjoamme aina parasta hintaa (jos löydät edullisempaa, lähetä meille linkki, niin tarkistetaan hinta!)
* Tarvittaessa myös nopea ja ammattitaitoinen käyttöönotto- ja käyttäjätuki
* Tuotteet ovat testattuja ja hyväksi todettuja
* Jos kohtaat haasteita tuotteen kanssa, olemme aina valmiita auttamaan sinua ratkaisemaan ne nopeasti ja tehokkaasti!

Tilaamalla nyt voit olla varma, että saat tuotteen, joka vastaa odotuksiasi ja tarpeitasi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


33,19 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.4.2024 13:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.