Tuote on myyty käyttäjälle ropsi.talvio hintaan 27,18 €

Kuvaus

Adobe Audition Cs5.5 PC Lisenssi tuo käyttäjälleen monia huippuluokan ominaisuuksia ja työkaluja äänityksen ja äänituotannon ammattikäyttöön. Tämä alkuperäinen ja virallinen lisenssiavain tarjoaa pääsyn Adobe Auditionin monipuoliseen ja laadukkaaseen äänieditointi- ja miksaustyökalupakettiin.

Tämän ohjelmistoversion päätavoitteena on tarjota ääniprosessointiin ja äänimuokkaukseen ammattitason työkaluja ja toimintoja. Se sisältää useita tehokkaita ominaisuuksia, kuten moniraidan äänieditointi, monikanavainen miksaus sekä ammattitason äänitehosteet. Audition Cs5.5:llä voit luoda tarkkoja äänikoosteita, parantaa äänen laatua, poistaa häiriöääniä sekä sovittaa musiikkia ja ääniraitoja toisiinsa saumattomasti.

Tämä versio eroaa muista samankaltaisista tuotteista tarjoamalla huippulaatua ja monipuolisia toimintoja erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Vaikka tämä versio ei ole aivan uusimmasta päästä, se ei millään tavalla kalpene uudempien versioiden rinnalla. Ammattilaiset ja harrastajat ympäri maailman ovat todennet sen tarjoavan kaikki tarvittavat työkalut ja ominaisuudet, joilla voidaan tyydyttää suurin osa käyttäjien tarpeista. Tämä tekee tästä version täydellisen valinnan niille, jotka etsivät korkealaatuista ohjelmistoa budjettiystävälliseen hintaan.

Osta Adobe Audition Cs5.5 PC Lisenssi tarjoaa myös erinomaista arvoa käyttäjälleen. Laaja valikoima äänieditointityökaluja takaa, että voit luoda korkealaatuisia äänitallenteita tai musiikkia. Lisäksi ohjelmisto mahdollistaa moniraidan miksaamisen, joka on olennainen osa äänen ammattitason tuottamista. Lisenssi on myös elinikäinen, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä niin kauan kuin haluat ilman rajoituksia. Tämä tekee siitä erityisen houkuttelevan vaihtoehdon äänen ammattilaisille ja innokkaille harrastajille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Osta Adobe Audition Cs5.5 PC Lisenssi tarjoaa huippuluokan äänieditointi- ja miksaustyökaluja alan ammattilaisille ja äänen harrastajille. Se on laadukas ja lisensoitu ohjelmisto, jonka toiminnot on huolellisesti suunniteltu vastaamaan käyttäjien tarpeita. Vaikka kyseessä ei ole uusin versio, sen ominaisuudet ja työkalut eivät jää jälkeen uusimmistakaan versioista. Lisenssin hinta on erittäin kilpailukykyinen, mikä tekee siitä loistavan valinnan budjettiystävällistä ohjelmistoa etsiville.

Miksi tilata meiltä? Saat:
* Nopean toimituksen sähköpostiin (yleensä muutamasta minuutista muutamaan tuntiin)
* Rehellisen ja luotettavan palvelun
* Lisenssin toimivuustakuun ja korkean laadun
* Tarvittavan käyttöönottotuen, kysy rohkeasti, jos tarvitset opastusta!

Tarvitsetko lisätietoja?
* Lähetä yksityisviestiä
* Kysy lisätietoja ilmoituksen kysymysosiosta

Haluamme sinun olevan tyytyväinen ostokokemukseesi!
* Tarjoamme aina parasta hintaa (jos löydät edullisempaa, lähetä meille linkki, niin tarkistetaan hinta!)
* Tarvittaessa myös nopea ja ammattitaitoinen käyttöönotto- ja käyttäjätuki
* Tuotteet ovat testattuja ja hyväksi todettuja
* Jos kohtaat haasteita tuotteen kanssa, olemme aina valmiita auttamaan sinua ratkaisemaan ne nopeasti ja tehokkaasti!

Tilaamalla nyt voit olla varma, että saat tuotteen, joka vastaa odotuksiasi ja tarpeitasi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


27,18 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.3.2024 20:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.