Tuote on myyty käyttäjälle kataui hintaan 30,34 €

Kuvaus

Adobe Photoshop Lightroom 4.4 PC on erittäin monipuolinen ja laadukas valokuvaeditointiohjelmisto, joka tarjoaa käyttäjälle kaikki tarvittavat työkalut ja ominaisuudet, joiden avulla voi luoda upeita kuvia ja tehdä ammattitason kuvankäsittelyä. Ohjelmisto on suunniteltu erityisesti valokuvauksen ammattilaisille ja harrastajille, joiden tarpeet ovat hyvin monipuoliset.

Ohjelmiston pääominaisuuksiin kuuluvat muun muassa tehokkaat kuvankäsittelytyökalut, kuten sävyjen säätö, värilämpötilan vahentaminen ja kontrastin tehostaminen. Lisäksi ohjelmistossa on laaja valikoima erilaisia suodattimia ja efektejä, joiden avulla käyttäjä voi lisätä kuviinsa oman persoonallisen tyylin. Ohjelmisto tarjoaa myös mahdollisuuden järjestää ja hallita kuvakokoelmaa helposti ja tehokkaasti.

Adobe Photoshop Lightroom 4.4 PC eroaa monista muista samanlaisista tuotteista sen laadukkuuden ja toiminnallisuuden osalta. Monet ammattilaiset ja harrastajat ympäri maailmaa ovat todenneet tämän version tarjoavan kaikki tarvittavat työkalut ja ominaisuudet, jotka tyydyttävät suurimman osan käyttäjän tarpeista. Vaikka tämä ohjelmistoversio ei ole aivan uusin, se ei suinkaan tee siitä huonompaa verrattuna uusimpiin versioihin. Päinvastoin, tämä versio on läpikäynyt tiukan laadunvarmistusprosessin ja sen ominaisuudet ovat huolellisesti suunniteltu vastaamaan käyttäjien tarpeita.

Arvoltaan Adobe Photoshop Lightroom 4.4 PC lisenssi tuo käyttäjälleen monenlaisia etuja. Ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman ammattitason kuvankäsittelytyökaluja, joiden avulla käyttäjä voi tehdä upeita kuvia ja parantaa jo olemassa olevia kuviaan. Ohjelmisto tarjoaa myös helpon tavan hallita ja järjestää kuvakokoelmaa, mikä helpottaa työskentelyä ja säästää aikaa. Lisäksi, tämä lisenssiavainta voidaan aktivoida ohjelmiston kokeiluversiota ja sen avulla käyttäjä saa täydellisen pääsyn Adobe Photoshop Lightroomin kaikkiin toimintoihin ja ominaisuuksiin.

Adobe Photoshop Lightroom 4.4 PC lisenssin hinta on erittäin kilpailukykyinen. Harvoin löytyy näin laadukasta ohjelmistoa näin edulliseen hintaan. Tämä tekee siitä loistavan valinnan niille, jotka etsivät korkealaatuista ohjelmistoa budjettiystävälliseen hintaan. Lisäksi, tämä lisenssi on elinikäinen, mikä tarkoittaa että se on voimassa niin kauan kuin ohjelmisto on käytössä. Tämä lisenssiavain toimii myös tietokoneen osien tai koko PC:n vaihdon jälkeen, mikä tekee siitä kestävän sijoituksen tulevaisuuteen.

Kaiken kaikkiaan Adobe Photoshop Lightroom 4.4 PC lisenssi on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat laadukasta ja monipuolista valokuvaeditointiohjelmistoa. Sen pääominaisuudet, laadukkuus, hinta-laatusuhde ja kestävä lisenssi tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Tämä lisenssiavain antaa käyttäjälleen täyden pääsyn Adobe Photoshop Lightroomin kaikkiin toimintoihin ja ominaisuuksiin, joten käyttäjä voi luoda upeita kuvia ja tehdä ammattitason kuvankäsittelyä.

Miksi tilata meiltä? Saat:
* Nopean toimituksen sähköpostiin (yleensä muutamasta minuutista muutamaan tuntiin)
* Rehellisen ja luotettavan palvelun
* Lisenssin toimivuustakuun ja korkean laadun
* Tarvittavan käyttöönottotuen, kysy rohkeasti, jos tarvitset opastusta!

Tarvitsetko lisätietoja?
* Lähetä yksityisviestiä
* Kysy lisätietoja ilmoituksen kysymysosiosta

Haluamme sinun olevan tyytyväinen ostokokemukseesi!
* Tarjoamme aina parasta hintaa (jos löydät edullisempaa, lähetä meille linkki, niin tarkistetaan hinta!)
* Tarvittaessa myös nopea ja ammattitaitoinen käyttöönotto- ja käyttäjätuki
* Tuotteet ovat testattuja ja hyväksi todettuja
* Jos kohtaat haasteita tuotteen kanssa, olemme aina valmiita auttamaan sinua ratkaisemaan ne nopeasti ja tehokkaasti!

Tilaamalla nyt voit olla varma, että saat tuotteen, joka vastaa odotuksiasi ja tarpeitasi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30,34 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.2.2024 10:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.