Kuvaus

Adobe Premiere Elements 11 on erittäin laadukas ja suosittu videonmuokkausohjelma, joka tarjoaa käyttäjilleen lukuisia ammattimaisia ominaisuuksia ja työkaluja. Tämä PC-lisenssi mahdollistaa tämän upean ohjelmiston käytön kaikilla sen ominaisuuksilla ja mahdollistaa videoiden muokkaamisen ammattitasoisesti.

Adobe Premiere Elements 11 eroaa muista samankaltaisista tuotteista sen helppokäyttöisyyden ja monipuolisten toimintojensa ansiosta. Ohjelman käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen, mikä tekee siitä erityisen sopivan niin aloittelijoille kuin kokeneillekin käyttäjille. Sen avulla voit helposti muokata, leikata, yhdistää ja tehostaa videoita, luoda upeita efektejä sekä säätää ääntä ja värejä.

Adobe Premiere Elements 11 sisältää myös erilaisia automaattisia toimintoja, jotka tekevät videoiden muokkaamisesta entistä helpompaa ja nopeampaa. Esimerkiksi Smart Trim -toiminnolla voit leikata videoista turhat pätkät automaattisesti pois, ja panoraamakuvatoiminnolla voit luoda huikeita laajakuvia helposti.

Ohjelma tarjoaa myös monipuolisia jakamis- ja vientimahdollisuuksia. Voit helposti julkaista videoita suoraan sosiaaliseen mediaan, YouTubeen tai Vimeoon. Lisäksi voit polttaa videoita DVD-levylle ja luoda ammattimaisia diaesityksiä.

Adobe Premiere Elements 11 tuo käyttäjälleen valtavaa arvoa tarjoten huippuluokan videonmuokkaustyökalut edulliseen hintaan. Vaikka ohjelmisto ei ole aivan uusinta versiota, sen ominaisuudet ovat silti erittäin monipuoliset ja laadukkaat. Monet ammattilaiset ja harrastajat ympäri maailman ovat todenneet tämän version tarjoavan kaikki tarvittavat työkalut ja ominaisuudet, jotka tyydyttävät suurimman osan käyttäjien tarpeista.

Erityisen kilpailukykyiseksi tekee sen hinta-laatusuhde. Harvoin löytyy näin laadukasta videonmuokkausohjelmistoa näin edulliseen hintaan. Tämä tekee siitä loistavan valinnan niille, jotka etsivät korkealaatuista ohjelmistoa budjettiystävälliseen hintaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Adobe Premiere Elements 11 PC Lisenssi on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat ammattimaisia videonmuokkaustyökaluja. Sen helppokäyttöisyys, monipuoliset ominaisuudet ja kilpailukykyinen hinta tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon videoiden muokkaamiseen.

Miksi tilata meiltä? Saat:
* Nopean toimituksen sähköpostiin (yleensä muutamasta minuutista muutamaan tuntiin)
* Rehellisen ja luotettavan palvelun
* Lisenssin toimivuustakuun ja korkean laadun
* Tarvittavan käyttöönottotuen, kysy rohkeasti, jos tarvitset opastusta!

Tarvitsetko lisätietoja?
* Lähetä yksityisviestiä
* Kysy lisätietoja ilmoituksen kysymysosiosta

Haluamme sinun olevan tyytyväinen ostokokemukseesi!
* Tarjoamme aina parasta hintaa (jos löydät edullisempaa, lähetä meille linkki, niin tarkistetaan hinta!)
* Tarvittaessa myös nopea ja ammattitaitoinen käyttöönotto- ja käyttäjätuki
* Tuotteet ovat testattuja ja hyväksi todettuja
* Jos kohtaat haasteita tuotteen kanssa, olemme aina valmiita auttamaan sinua ratkaisemaan ne nopeasti ja tehokkaasti!

Tilaamalla nyt voit olla varma, että saat tuotteen, joka vastaa odotuksiasi ja tarpeitasi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 14 vrk 1 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.