Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään airsoft -aseet lippaineen ja kaikki kerralla ammuksineen. Silmäsuojia tai muuta ei ole tarjolla, mutta aseet ja laatikko kaikki samalla kertaa eli myyn aikuiselle täysi-ikäiselle ainoastaan, jonka vastuulla sitten siitä eteenpäin valvoa näitten käyttöä. En ole itse ampunut näillä laukaustakaan eli ostettu, mutta eipä sitten olekaan ollut käyttöä kertaakaan. Osan kunto kuin uusi osaa on käytetty aiemmin aseesta päätellen.

HUOMIO!!!

Kuka tahansa täysi-ikäinen saa omistaa ja ostaa airsoft-aseen ilman erityisvaatimuksia, mutta alaikäisten kohdalla voimassa olevan järjestyslain 3. luvun 11§ määrää, että airsoft-aseiden myyminen ja pysyvä luovuttaminen alle 18-vuotiaalle on kiellettyä ilman huoltajan suostumusta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En vastaa paketin/kirjeen kuljetuksessa mahdollisesti tulleista vaurioista jos toimittaja pakettia kohtelee kovakouraisesti. Suojaan tuotteen/tuotteet aina mahdollisimman hyvin esim kuplamuovi tms. niin ettei normaalikäsittelyssä pitäisi vaurioita tulla. Huutokaupan kohteet myydään siinä kunnossa kuin se on myyntihetkellä kts. kuvat tai kuvaus tai kysy ennen huutoa eikä kohteella näin ollen ole sitten enää takuuta eikä palautusoikeutta.

En lähetä ulkomaille. I will not send abroad.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
78 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 20:40
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 5 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
17.4. klo 17:41

Moikka, kiitos pikaisesta vastauksesta. Laittelen sun sähköpostiin viestiä heti kun tiedän että olen matkustamassa sinne päin. Minun vuoksi niitä ei tarvitse varata, koska joudun kuitenkin tarkistamaan ne ennen ostoa ja siinä saattaa kestää. Kiitos!

Yt,E

18.4. klo 17:50

Ok.

17.4. klo 13:56

Moikka porukat asuu Iisalmella niin voisin mahdollisesti varata/ostaa ja tulla katsomaan kuulareita kun käyn siellä.
Kysymys: Mitkä noista pistooleista ovat kaasutoimisia jos ovat ja onko blow back systeemi?

Yt,
Emma

17.4. klo 15:20

Moi. Ei taida olla mikään kaasutoiminen, ei näissä ole mitään kaasujuttuja mukana, jousitoimisia kait kaikki. Blow back toiminnosta en osaa sanoa,kun en ole itse ampunut kertaakaan näillä, noudon yhteydessä,jos ei sitten haluakaan ostaa niin voi peruakin.