Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

VANKI 
Vesa Levola (MAX OVASKA) joutuu elämänsä rankimpaan peliin, jonka pääottelijat ovat alamaailman ehdoton kingi, Reka Sundström (MARTTI SUOSALO), ja komisario Juha Viitasalo (MIKKO KOUKI). 19-vuotias tietokonenörtti Vesa Levola joutuu uudenvuodenyönä katutappeluun. Vesan kimppuun hyökännyt mies kuolee ja Vesa aloittaa uuden elämän Sörkan vankilassa. Samalla osastolla istuu kakkuaan myös huumepomo Reka Sundström. Reka pyörittää salakuljetusoperaatioita yhteistyössä Tukholman jugoslaavi-mafian ja Pietarin mafi an kanssa, eikä vankila ole este. Kuin huomaamattaan Vesa vajoaa yhä syvemmälle alamaailmaan ja joutuu Sundströmin täydelliseen kiristysotteeseen.

KYTTÄ 
Tukholman huumeyksikön suomalainen huumepoliisi Pekka Manninen (ANTTI REINI) solutetaan venäläiseen huumeliigaan. Pian mafi a noteeraa Mannisen taidot 
ja hän ylenee venäläisen liigan pomon luottomieheksi. Mannisen peiteoperaatio on vähällä kaatua, kun hän törmää mafi an palkkaamaan ruotsin kontaktiin, Henkke Larsseniin (DAN BEJARANO), joka tunnistaa Mannisen huumepoliisiksi. Manninen joutuu venymään äärimmäisiin keinoihin, jotta hänen poliisitaustansa ei paljastuisi venäläiselle liigalle.

LAKIMIES 
Asianajaja Tomas Mattilan (TEIJO ELORANTA) elämässä soi blues. Hän on jo aikaa sitten sössinyt avioliittonsa ja perhe-elämänsä. Entisestä huippujuristista on tullut täysluuseri. Sitten eräänä päivänä Tomaksen toimistoon astelee salaperäinen nuori nainen, Nina Lehto (LINDA ZILLIACUS), joka tekee hänelle houkuttelevan työtarjouksen. 
Tomas uskoo, että vihdoinkin hänen onnensa on kääntynyt ja uransa saanut uuden startin. Mutta kauniin Ninan jälkeen asioimaan saapuukin vaarallinen mies Ruotsista. Tomas tajuaa olevansa pirullisessa pulassa, ja mikä pahinta, hän on vaarantanut myös tyttärensä. Nyt on pakko pysyä kuosissa ja tehdä suunnitelma.

Hyväkuntoinen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.8.2018 13:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.