Kuvaus

Alexandra Penney: MITEN MIESTÄ RAKASTETAAN. Suomentanut Risto Mäenpää. Päällys: Kaarina Bjerstedt. 1982 WSOY. 137-sivuinen sidottu kirja, ehjä kansipaperi, itse kirja ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Miten miestä rakastetaan (1982; How to Make Love to Man 1981) -kirjaa varten amerikkalainen lehtinainen Alexandra Penney työskenteli pari vuotta lukien lukuisan määrän kirjallisuutta ja haastatellen yli 200 miestä heidän kokemuksistaan, tuntemuksistaan, toiveistaan ja peloistaan. Tässä kirjassa hän luovuttaa keräämänsä tiedot kaikkien kanssasisartensa käyttöön: luettuanne kirjan tiedätte miten mies valloitetaan, miten miestä käsitellään ja miten miestä rakastetaan. Miesten haastatteluihin perustuvan tiedon lisäksi Penney kertoo kirjassa maailmankuulujen ammattiviihdyttäjien kuten kurtisaanien ja geishojen taidoista.

Alexandra Penney on yhdysvaltalainen taiteilija, toimittaja ja kirjailija. Bostonissa Massachusetissa kreikkalais-amerikkalaiseen perheeseen syntynyt Penney suoritti tutkinnot filosofiassa ja taiteessa. Hän aloitti uransa taidemaalarina, mutta yksinhuoltajana taloudellisistakin syistä ryhtyi toimittajaksi. Vuonna 1981 hän julkaisi teoksen Make Love to Man, josta tuli bestseller: sitä myytiin ensimmäisten viiden kuukauden aikana 130 000 kappaletta. Kirja on käännetty 21 kielelle, suomeksi se on ilmestynyt nimellä Miten miestä rakastetaan (1982). 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 9 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 104 vrk 9 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.