Tuote on myyty käyttäjälle kaskikeiju hintaan 4 €

Kuvaus

Kuvienmukainen ja kuntoinen rikoslehti 34 vuoden takaa. Suomessa tapahtuneita raakojakin rikoksia käsittelevä ja niihin perehtynyt kuukausittain ilmestynyt lehti. Lehdessä kuvia ja rikoksien kulkua selvitteleviä juttuja eri puolilta Suomea. Pääasiassa Suomesta. Niitä mahtuu kuvien kanssa paljon näille sivuille. Hyväkuntoinen. ei piirroksia, ei repeytymiä, ei leikeltyjä sivuja. Ei toki aivan ilman iän tuomaa patinaa ole..saattaa olla painaumaa..pieni taitos, vinoutta tms. Tässä isompi vinous..muuten ok. Kerron jos isompaa vikaa on. Sivuja 84. Myynnissä useampia Alibi lehtiä sivuillani. 

Lehden päätoimittaja Antero Maunula, julkaisujohtaja Pekka Paavola, Yhtyneet Kuvalehdet Oy

Kirjeenä tulee kahdella merkillä. Pikkupakettina 5.90 tulee jo useita lehtiä. Yhdistelen postikuluja aina. Maximi postituskulu sivuillani on 7.95. Sillä hinnalla tulee kaikki mitä sivuiltani on yhteen pakettiin huudettu/ostettu. Matkahuollon kautta. Myös postin kautta paketit niin halutessa.

Sivuillani paljon postikortteja keräily > postikortit ja sieltä aihealueet. Myös muumimukeja, muumilautasia, fikuureita ym.ym.

Ei kulkenut, käyttämätön, ei käytetty

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.4.2024 22:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.