Tuote on myyty käyttäjälle Cruising4real hintaan 4 €

Kuvaus

AMBULANCE (2022)

Yksi päivä Los Angelesin kaduilla muuttaa kolmen ihmisen elämän ikiajoiksi. Ohjaaja-tuottaja Michael Bayn toimintatrillerissä veteraani Will Sharp (Emmy-voittaja Yahya Abdul-Mateen II) yrittää epätoivoisesti löytää rahat vaimonsa sairaalakuluihin. Hän päätyy pyytämään apua ainoalta ihmiseltä, jonka puoleen hänen ei todellakaan pitäisi kääntyä: adoptioveljeltään Dannylta (Oscar-ehdokas Jake Gyllenhaal). Danny on ammattirikollinen, ja hän tarjoaa Willille mahdollisuutta päästä osingoille Los Angelesin historian suurimpaan pankkiryöstöön, josta on tilaisuus netota miljoonia dollareita. Koska panoksena on hänen vaimonsa henki, Willillä ei ole vaihtoehtoja.

Pako pankista menee totaalisesti pieleen. Epätoivoiset veljekset päätyvät kaappaamaan ambulanssin, jolla on kyydissään haavoittunut poliisi ja ensihoitaja Cam Thompson (Eiza González, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Baby Driver). Alkaa takaa-ajo, jossa Willin ja Dannyn on selviydyttävä poliisin massiivisesta kenttäoperaatiosta, pidettävä panttivankinsa elossa, olla käymättä toistensa kurkkuun kiinni ja samalla suoriuduttava täpärimmästä pakomatkasta, mitä Los Angelesissa on koskaan nähty.

Ohjaus: Michael Bay

Pääosissa: Yahya Abdul-Mateen II, Jake Gyllenhaal, Eiza González, Garret Dillahunt, Jackson White, Keir O'Donnell, Olivia Stambouliah

POHJOISMAALAINEN JULKAISU
Tekstitys:
SUOMI, ruotsi,...

KUVA
1080p HD Widescreen 2.35:1

ÄÄNI
Dolby Atmos

EKSTRAT
- Bayhem
- Pedal to the Metal
- Aerial Assault
- A Tribute To First Responders
- Finding Ambulance
- Chase Capital of the World

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.3.2024 2:25
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.