Kuvaus

Iso hieno Brasilialainen luontoaiheisesti kaiverrettu aito käsittelemätön Ametisti.

Paino:34.45ct
Mitat: 41 x 12 x 10mm
Väri: Slightly Purplish Medium Dark Violet
Puhtaus: Good
Hionta: Fantasy

Kuvissa mahdollisesti näkyvät vaaleat/kirkkaat kohdat ovat yleensä valon sisäisiä ja ulkoisia heijastuksia.

***************

Myymme varastossa olevia kiviä yksittäin tai erissä korutaiteilijoille, kultasepille, sijoittajille, keräilijöille ja harrastelijoille. Myynnissä olevien kivien hintamme ovat *aina* alle yleisten tukkuhintojen, hinnoittelussa käytämme pääasiassa alan tunnetuinta ja arvostetuinta "The Gem Guide" julkaisua. 

Huuto-ja verkkokaupassa myynnissä olevat kivemme eivät ole "ylijäämiä", vaan päinvastoin kiviä joita asiantuntijamme hankintamatkoilla "ei ole voinut jättää ostamatta". erityisen hienoja/harvinaisia/hyvälaatuisia kiviä hintaansa nähden.  Koska Gemmologimme hankkivat kivet mahdollisimman läheltä niiden lähdettä, ohittaen monta normaalia korkeakatteista porrasta raakakiven matkalla maasta kultasepänliikkeen kihlasormukseen tai kaulakoruun, pystymme välittämään kivet eteenpäin jopa tukkuporrasta edullisemmin hinnoin! 

Kaikki myymämme kivet 5 euron sitriineistä lähtien, ovat GIA:n certifioimien Jalokiviasiantuntijoiden (GIA Graduate Gemologist, GIA Accredited Jewelry Professional) tutkimia ja arvioimia, eli parempaa takuuta ei kivien aitoudesta ja laadusta voi saada.  Jokaiselle kivelle saatavilla myös certifikaatti/laatutodistus, GIA Gemmologin kirjoittamana.

***
Jalokivistä kiinnostuneiden hyvä muistaa että nettikaupat ovat täynnä puhtaita huijareita missä myytävä tavara on usein täysin muuta kuin mitä kuvauksessa kerrottu.  Suomalaisillakin kauppapaikoilla jatkuvasti myynnissä hädin tuskin jalokivilaatuista, sulkeumien ja halkeamien takia lähinnä läpikuultavaa kiveä "eye-clean" kivenä, "Top10", "+++ laatu", "paras väri, huippulaatu" ym. merkityksettömin ja harhaanjohtavin kuvauksin. Kiviä mistä asiantuntija huonoistakin kuvista heti näkee että kivi ei välttämättä edes luokiteltavissa, huonon laadun/värin/hionnan jne vuoksi.  Puhumattakaan jäljitelmistä ja synteettisistä kivistä joita myydään aitoina luonnonkivinä, joko tietämättömyyttään, tai puhtaana huijauksena.

Vaadi ostamaltasi kiveltä aina pätevän asiantuntijan lausunto tai arvostetun ja luotettavaksi tunnetun tahon certifikaatti. Vain silloin voit olla varma että saat mitä tilaat. Gemological Institute of America (GIA) on kiistatta arvostetuin toimija alalla, ja monien arviointistandardien kehittäjä. GIA:n tai GIA:n certifioiman gemmologin asiantuntemuksella varmistat että kivi on sitä mitä väitetään. Pelkkä myyjän esittämä "takuutodistus" tai "certifikaatti" ei vielä kerro mitään, koska kuka tahansa voi kirjoittaa lappusen, tai jopa painattaa hienon muovikortin jota kutsuu "certifikaatiksi", mutta millä ei ole mitään arvoa kiven laatua ja aitoutta määritettäessä. Tai kiveä myydessä. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 14 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

45 € Sulkeutuu 19 vrk 14 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.