Tuote on myyty käyttäjälle jjoki hintaan 295 €

Kuvaus

Huudettavaksi vapun kunniaksi täysin uusi ja muoveissa oleva Analogue Super NT-konsoli väriltään musta.

Olin onnekas ja näitä sain pari napattua ja Itse ajattelin tätä ensin pitää kokoelmissa, mutta jos tämä jollekin menisi pelaamiseen niin ehkä kuitenkin parempi. Itsellä näitä on toinen käytössä joten tämä sen takia myyntiin. Pakkomyynnissä ei ole ja siitä johtuen korkeahko lähtö. siihen on myös laskettu korkeat kuljetuskustannukset sekä verot myös Suomeen. Näitä on myös uutena suhteellisenkin haastava saada käsiinsä etenkin Euroopassa. Ebaysta näitä voi myös yrittää kalastella mutta hinnat sielläkin aika korkeat ja iso osa USA:ssa joten taas tulisi tullit/verot/mitälie maksuja kun sen tuo Suomeen.

Lyhyesti siis tehdassuljetussa pakkauksessa konsoli.

Lisätiedot konsolista löytyvät täältä:
https://www.analogue.co/super-nt

Lyhyesti: FPGA-pohjainen konsoli, millä voit pelata 1080p tarkkuuteen asti SNES-pelejä alkuperäisiltä carteilta. Liitäntänä HDMI eli voit nauttia tarkasta retrografiikasta nykytelkkarilla ilman kalliita rgb-scart piuhoja tai upscalereita. Ei ole siis mikään softaemuloitu kone, missä pyörii joku emulaatiosofta minkä kautta pelataan cartteja (esim. Retron 5, Retron HD 3, Super Retro Trio/Duo). Tähän on luotu FPGA-piirin avulla alkuperäistä SNES-hardwarea vastaava laitteisto, millä pystyy pelaamaan USA/PAL/SFC-pelejä. Alue valitaan sitten laitteen käyttöliittymästä.

Huomio! EDIT 3.5.2021: Laitetaan mukaan Retro-bit Snes Classic Controller niin tällä konsolilla pääsee myös pelaamaan, jos ei SNES ohjaimia ennestään ole.

https://cdon.fi/pelit/retro-bit-snes-classic-controller-41786870.

Ohjain ei ole täysin uusi mutta käyttötunteja on maks 2 (kokeiltu, että toimii) ja laitettu pakkaukseen takaisin. Tuntuma tässä on hyvin lähellä alkuperäistä eli omasta mielestä ainakin oikein hyvä. Toki jokaisella tämä tuntuma on sitten omissa sormenpäissä lopunviimein.


Mukaan tulee tätä konsolijulkaisua varten tehty Artwork pahvikotelo Super Turrican Director's Cut-pelistä. Kuvissa oleva kotelo, ei siis ole myytävän yksilön vaan sen kotelo on kuvissa näkyvässä mustassa kuoressa. Kuoressa näkyvä painauma ei ole aiheuttanut koteloon taitoksia sillä omassa kappaleessa oli vastaava mutta kotelo on täysin ehjä ja suora.

Jos tästä löytyy kysyttäviä, niin voi kysellä.Toimitustapoina joko nouto Jyväskylän Palokasta tai sitten Postilla. PK:t sisältyy. Jos toimitus, niin maksu suoritetaan ennen toimitusta. Jos maksuaikaa tarvitsee, niin tästä tulee kysyä ennen huutoa. Tämä katsotaan sitten tapauskohtaisesti, minkämoista aikaa ollaan kysymässä. Hyviä huutoja!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
295 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.5.2021 18:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.