Tuote on myyty käyttäjälle AngelArch hintaan 105 €

Kuvaus

(Ole hyvä ja lue ilmoitusteksti loppuun asti, kiitos!)

Tämä suurikokoinen ruukku on todellinen aarre kodin sisustukselle! Hankittu 1980-luvun lopulla Suomesta, sisustusliikkeestä, saudi-arabialaisena öljyruukkuna. Tämä ainutlaatuinen koriste-esine suorastaan huokuu historiaa ja persoonallisuutta!

Aluksi ruukussa voimakkaana ollut öljyn tuoksu on haihtunut ajan myötä, joten voit nyt nauttia sen kauneudesta ilman ylimääräisiä voimakkaita hajuja. Korkeudeltaan 70cm ja leveimmän kohdan halkaisijaltaan 60cm, tämä ruukku on näyttävä lisä tilaan ja sen suuaukko on tilava, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan mm. monenlaisille kasveille tai koriste-esineille. Ruukulla on painoa niin monia kymmeniä kiloja, että se ei luultavasti huojahda vaikka lapsi tai lemmikkieläin juostessaan sitä hieman tönäisisi, tai kissa hypähtäisi päälle tai sen sisään.

Tämä ruukku on toiminut katseenvangitsijana omakotitalon olohuoneessa yli kahden vuosikymmenen ajan, mutta pienempään asuntoon muuton myötä se odottaa nyt innokkaasti muuttoa uuteen kotiin. Se kaipaa tilaa ympärilleen päästäkseen täysin oikeuksiinsa.

Jos kaipaat näyttävää sisustuselementtiä kotiisi, tämä voi olla etsimäsi, joka tuo ripauksen historiaa ja lisää tyyliä sisustukseesi!

(Vinkki: Ilmeisesti vastaavanlaisia ruukkuja käytetään myös Välimeren alueella, sillä sittemmin on näkynyt kuvia vastaavista italialaisista öljyruukuista.)

HUOM HUOM HUOM!!! Mahdollista toimitusta koskien sitova lisätieto! Mielummin pelkkä nouto Hyvinkäältä, mutta myös ruukun toimitus voi olla toimestani mahdollinen, ennalta maksettua ja suuruudeltaan ennalta yhdessä sovittua kuljetuksen lisämaksua vastaan (toimitusosoitteen etäisyydestä/sijainnista riippuen). Jos ruukku saattaisi kiinnostaa sinua pelkästään perille toimitettuna, niin kysyhän viestillä kuljetusmahdollisuudesta huutokaupan käynnissä ollessa (!), ja ehkä voidaan sopia asiasta tarkemmin puhelimen välityksellä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
105 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 21:15
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
19.5. klo 8:58

Tervehdys.

Huusin sinulta tämän, &, lähetin sinulle sähköpostia.