Kuvaus

Kosketusetäisyydellä - Docendo kovakansi - Uusi

Vuosi 2016 oli Anssi Kelalle monin tavoin poikkeuksellinen. Levoton tyttö -kappaleen vuonna 2013 alullepanema ”toinen tuleminen” alkoi tuottaa odottamatonta satoa: vuoden aloittanut, hurjia ennätyksiä tehnyt ja uutta musiikillista ilmaisua esitellyt single Petri Ruusunen, konserttisalikiertue ja intensiivinen keikkakesä, joka lanseerattiin konventioita rikkovalla hurjapäisellä esiintymisellä Tennispalatsin katolla, oma tv-ohjelma – ja artistin silmien edessä alati kasvava ja monipuolistuva fanien joukko.

Jotain poikkeuksellista oli selvästi tapahtumassa, joten Kela pyysi vuoden mittaiselle matkalle mukaan musiikkikirjoittaja Jean Ramsayn ja valokuvaaja Kalle Björklidin dokumentoimaan ja analysoimaan tätä ajatuksia herättävää vaihetta urallaan.

Kirja elää artistin mukana hetkessä, mutta raottaa ajoittain myös verhoa menneisyyteen ja pyrkii sen kautta piirtämään tarkan kuvan Kelasta, niin artistina kuin ihmisenä.

Jean Ramsay on pitkän linjan musiikkikirjoittaja, jonka teksteistä ovat päässeet nauttimaan mm. Rumban, Rytmin, Nuorgamin ja CREATin lukijat.

Kalle Björklid on jyväskyläläinen valokuvaaja, joka on aiemmin tehnyt kirjat PMMP:stä ja Jenni Vartiaisesta.

Matkamuistoja - Teos pehmeäkantinen - Uusi

Sekoilua julkkispiireissä! Kokaiinia mallityttöjen pakaroilta! Itsetuhoista käyttäytymistä ja irstailua! Näitä asioita et löydä tästä kirjasta.

Anssi Kelan Matkamuistoja kuorii tähteyden kalsarisilleen ja paljastaa miten vähäistä kaikki loppujen lopuksi on. Savuttavia keikkabusseja, tuulikaapin kokoisia takahuoneita, odottelua tunkkaisissa hotelleissa ja tomaatteja kasvissyöjille.

Kirja poimii lukijan kiertueelle ja kertoo yleisönsä kadottaneesta laulajasta, joka yrittää löytää tien takaisin huipulle. Matkamuistoja on hysteerisen hauska tarina muusikkona olemisesta – oudoista sattumuksista, soittamisen riemusta ja kavereista, jotka luovat ympärilleen täysin oman maailmansa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 97 vrk 15 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 97 vrk 15 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.