Kuvaus

Kuvien vanhat käsityöt 4 erilaista - mielestäni hyväkuntoisia paitsi vanha seinäryijy (keskimmäinen kuva)on enemmään haalistunut - mutta sekin ehjä. 

1, Kaksipuolinen seinävaate - mielestäni vielä hyvät värit ja muutenkin ihan kunnossa -  toiselta puolin ehkä hieman käytön kulumaa väreissä  , mutta ehjä. Koko n. 170 x 135 cm. tähän tulee tyynynpäälliset 2 kpl mukaan  joskin kuluneet.

2. Ryijy, pehmeä , haalistunut mutta ehjä. Koko n. 170 x 110 cm - vaikka lattiamatoksi 

3. Kuvan ryhdikäs kaksipuolinen painava lieneekö matto vai  sängynpeitto (todella tuhtia tekoa). Hyvät värit molemmin puolin. Suurikokoinen 230 x160 cm.

4. Ruusuinen Rekiryijy vai mikä - kuvanmukainen vanha  - hyvin säilynyt. Jos ei rekiretkelle niin olisko sitten tuvan sängyn eteen pieneksi lämpöiseksi matoksi. Värit hyvät. - ei tietoa mihin tarkoitukseen  on aikanaan tehty. Koko n. 105x 75 cm  (ryijyosa)

 

Yksittäinkin näistä voi tarjota ja lisää sa kysyä.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 h 25 min 22 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

200 € Sulkeutuu 19 h 25 min 22 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
28.11. klo 11:45

Vastaavatko kuvan värit todellisuutta?

28.11. klo 15:30

Koneen kuvien ja puhelimenikin kuvat vastaavat hyvin värejä. Aina ei voi taata näyttääkö oma koneesi värit vastaavina. Parasta on laittaa vaikka joku tuttu katsomaan jos sattuu olla ja asua täälläpäin. Nämä on ns. vanhojen käsitöiden värejä.