Kuvaus

Antti Heikkilä: Ruumiin evankeliumi
ISBN: 9519845100
Kustantaja: Rasalas
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2000, 2. painos
Sivumäärä: 287
Sidonta: Sidottu, kovakantinen
Kunto: Tyydyttävä

Muuta: Kansissa pientä kulumaa; etukannessa vanha hintatarra; ensimmäisen sivun yläreunasta poistettu vanha omistuskirjoitus saksimalla; muutamilla sivuilla alleviivauksia lyijykynällä tekstissä

"Nykyinen narsistinen, itsekeskeinen elämänmeno johtuu siitä, että ihminen on kaduttanut sielunsa. Oireet ja pahoinvointi kodeissa, kouluissa ja työpaikoilla kertovat, että ihmisen sisäinen maailma on hajalla. Liian materialistisiksi muuttuneet tavoitteet johtavat harhaan.

Ruumiin evankeliumi on tunnetun selkälääkärin näkemys syyllisyydestä, ahneudesta, ulkokultaisuudesta ja meissä kaikissa olevasta toivosta.

Löytääkö ihminen avun jostakin? Mitä tekee kirkko, joka on alusta lähtien kapitalisoinut sielun?

Lääkärinä Antti Heikkilä on kulkenut omia polkujaan kipujen hoidossa. Ilosanoma syntyy siitä, että ihminen ymmärtää elämäänsä vaikuttavien tosiasioiden yhteyden ja kykenee kohtaamaan kipunsa. Siitä alkaa tervehtyminen. "

Asiasanat: Terveyskirjallisuus, Ravitsemus, Kehon ja mielen hyvinvointi, Luonnollinen terveys, Itsehoito, Ravinto ja terveys, Elämäntapamuutos, Lääketiede ja etiikka, Holistinen hyvinvointi, Lääkkeetön hoito, Ravintolisät, Painonhallinta, Sokeri ja terveys, Rasvat ravitsemuksessa, Vatsan terveys, Kehon puhdistus, Tulehdukset ja ravitsemus, Stressinhallinta, Uni ja terveys, Liikunta ja hyvinvointi, Mielen vaikutus terveyteen, Terveelliset elämäntavat, Sydänterveyden edistäminen, Diabetes ja ruokavalio, Autoimmuunisairaudet, Kasvisruokavalio, Paleo-ruokavalio, Ketogeeninen ruokavalio, Välimeren ruokavalio, Ravinnon merkitys terveydelle, Luonnonmukainen lääkintä, Lihavuuden ehkäisy, Hormonitasapaino, Ravitsemustiede, Suoliston mikrobiomi, Terveellinen ruoanlaitto, Luontaishoidot, Ravintoaineiden merkitys, Gluteeniton ruokavalio, Maidoton ruokavalio, Toiminnallinen lääketiede, Integraalinen terveys, Vaihtoehtoinen lääketiede, Yrttilääkintä, Vitamiinit ja mineraalit, Elintarvikkeiden lisäaineet, Ruoansulatus ja terveys, Henkinen tasapaino, Kehon ja mielen yhteys, Hyvinvoinnin filosofia, Aineenvaihdunta ja ravitsemus, Fyysisen aktiivisuuden merkitys, Elimistön detox, Kehon immuunijärjestelmä, Psyykkinen hyvinvointi, Syömiskäyttäytyminen, Luonnonmukaiset elintarvikkeet, Superfoodit, Antioksidantit, Omega-3 rasvahapot, Proteiinit ravitsemuksessa, Ravitsemuksen perusteet, Terveys ja ympäristö, Terveysvalistus, Ravitsemussuositukset, Terveyden edistäminen koulutus, Hyvinvoinnin trendit, Itsemyötätunto ja terveys, Kehonkuva ja itsetunto, Energisyys ja ravinto, Ruoan ja mielialan yhteys, Ikääntyminen ja ravitsemus, Lasten ravitsemus, Nuorten hyvinvointi, Naisten terveys, Miesten terveys, Perheen terveys, Elämänlaadun parantaminen, Terveyden ylläpito, Ennaltaehkäisevä terveydenhoito, Terveyskäsitykset, Terveyskulttuuri, Kehon tasapaino, Ravitsemusterapia, Terveysviestintä, Hyvinvointikirjallisuus, elämäntaito. kipu. kokonaisvaltainen lääketiede. psykosomatiikka. sairaudet. levnadskonst. smärta. holistisk medicin. psykosomatik. sjukdomar

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!

Samoilla 6,90 € postikuluilla niin monta kirjaa kuin haluat!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 22 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 40 vrk 22 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.