Kuvaus

"Lahja voi ihastuttaa, vihastuttaa, lohduttaa tai tehdä onnettomaksi. Suomeen sopivat lahjatavat saattavat herättää närkästystä muualla maailmassa. On aina ikävää, jos lahjan viesti ymmärretään väärin. Erityisen kohtalokasta se on liike-elämässä, jossa lahjan antamisella on oma merkityksensä. Siksi on tärkeätä, eitä eri maiden lahjojen antamiseen liittyvät tavat tunnetaan - edes jossain määrin.

Millaisia lahjoja suomalaisen pitää tai ei pidä ostaa ulkomaalaiselle liikekumppanilleen tai tuttavalleen ? Mitkä ovat tietyn maan lahjatavat Millaisia lahjoja eri maiden kansalaiset antavat ulkomaalaiselle? Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyvät   Lahjat ja liikelahjat eri maissa -kirjasta. Kirjassa ei anneta pelkästään tee näin, äläkä näin -ohjeita, vaan siinä selvitetään myös tapojen juuria sekä esineisiin,väreihin ja pakkauksiin liittyviä symboliarvoja.

Kirja sisältää tiedot lahjojen antamisesta 164 maassa. Kirjan ensimmäisessä osassa käsitellään aihepiireittäin lahjanantoa - miksi lahjoja annetaan, milloin niitä annetaan, miten lahja tulee vastaanottaa, mitä voidaan antaa ja mitä ei, sekä lahjasta kiittämistä. Kirjasta on helppo tarkistaa, mitkä asiat liittyvät ao. maan lahjakulttuuriin. Kirjan toiseen osaan on koottu maakohtainen hakemisto. Maat ovat alueittain aakkosjärjestyksessä." [takakansi]

 

TT-Kustannustieto 1995, 1. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 84 vrk 3 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 84 vrk 3 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.