Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina, ei noutomahdollisuutta. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

HINTA SISÄLTÄÄ postituksen Suomeen.
MAKSUOHJEET tulevat Huuto.netin automaattisessa vastausviestissä. Postitamme kirjan heti, kun maksu näkyy tilillämme.

KIRJAN TIEDOT

Jari Jetsonen - Sirkka-Liisa Jetsonen : Arkkitehtien piparkakkutalot

Kyllästyttääkö Hannun ja Kertun piparkakkumökki? Entä jos tekisit piparitaikinasta jotakin perinteistä poikkeavaa, vaikka Hämeen linnan tai täysin modernin rakennuksen, esimerkiksi Tasavallan presidentin virka-asunnon Mäntyniemen? Tai puhuttelisiko sinun jouluvieraitasi enemmän kansainvälinen kohde: Empire State Building suoraan Manhattanilta tai Le Corbusierin Ronchampin kappeli.
Valokuvaaja Jari Jetsonen ja arkkitehti Sirkkaliisa Jetsonen ovat koonneet kirjaansa uuden piparkakkutalomalliston. Mukana on tunnettujen arkkitehtien luomia kuuluisia rakennuksia sekä Suomesta että ulkomailta, esimerkiksi Andrea Palladion Villa Rotonda ja Raili ja Reima Pietilän Mäntyniemi, julkisia rakennuksia, sekä rakentamattomia uusia suunnitelmia. Kaikkiin taloihin on kirjan lopussa kaavat, joilla ne pystyy toteuttamaan kotikeittiössä. Osa on helppoja ja yksinkertaisia, osa tarjoaa enemmän haastetta talon rakentajalle.


Painovuosi: 2007
Painos: 1.
Sivumäärä: 176
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Tammi

Varastopaikka: 577

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2018 16:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.